Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Avoin mieli on paras valttisi tänään. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä. Kaikkeen et voi varautua, joten parasta on improvisoida muutosten mukana.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Intosi säteilee ympäristöösi ja tarttuu muihin. Olet tänään liikkeelle paneva voima ryhmässä. Vaadi pöytään faktoja ja kysy lisää, jos jokin on epäselvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Rauhallinen tahti on paras tapa edetä asioissa. Jos hermosi alkavat kiristyä, on siihen luultavasti hyvä syy. Ota hankala puheenaihe esiin ennen kuin tilanne kärjistyy.

 

VESIMIES

Tarkastele aikatauluasi ja muokkaa sitä tarvittaessa sinulle sopivammaksi. Muutoksia tulee nyt jatkuvalla syötöllä. Ole valmis sopeutumaan nopeasti.

 

KALAT

On aika tehdä hienosäätöä suunnitelmiisi. Päästä reippaasti irti ideasta, joka ei ota toimiakseen. Luota siihen, että jotain parempaa on tulossa.

 

OINAS

Ole rehellinen itsellesi. Suuria muutoksia on nyt lähdössä käyntiin. Älä takerru menneisiin, vaan uskaltaudu katsomaan suoraan eteenpäin.

 

HÄRKÄ

Anna tapahtumille potku eteenpäin. Moni asia on tänään vain itsestäsi kiinni. Voit ottaa tänään suuren harppauksen lähemmäs unelmiasi.

 

KAKSONEN

Joku lähettää sinulle ristiriitaisia viestejä. Tilanne saa selkoa, kun hyvä ystävä muistuttaa sinua olennaisesta asiasta. Kuuntele saamiasi neuvoja.

 

RAPU

On aika keskittyä täysillä projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Älä jätä leikkiä kesken ensimmäisen takaiskun tullen. Kärsivällisyyttäsi koetellaan tänään.

 

LEIJONA

Päivä on tunnerikas ja täynnä jännitystä. Etsi tarvittaessa ymmärtävä olkapää sinua tukemaan. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi tänään.

 

NEITSYT

Pidä pää kylmänä. Päivän yllätykset voivat nostattaa tunteet pintaan ja eksyttää sinut hetkeksi. Anna romantiikalle tilaa elämästäsi.

 

VAAKA

Käy tilannettasi läpi suurennuslasin kanssa. Seuraa vaistoasi, kun se antaa sinulle suuntamerkkejä. Älä lankea tuttuun ansaan toista kertaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla