Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Kaikki on mahdollista, jos asenteesi on kohdillaan. Pidä mielesi avoimena ja ole utelias kaikkia saamiasi ehdotuksia kohtaan. On aika ottaa riski.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Luota liittolaisiisi. Tarvitset taustajoukkoja päivän haasteista selvitäksesi. Pyydä luotettavalta taholta apua jouduttuasi hankalaan tilanteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Palaa tiettyihin ratkaisuihisi ja kysy itseltäsi rehellisesti, teitkö aikoinasi oikean valinnan. On ehkä tullut aika vaihtaa suuntaa. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

 

HÄRKÄ

Ole tarkkana liikenteessä ja matkustaessasi. Sanaharkka pikkujutusta voi käydä yllättävän raskaaksi. Pyri selvittämään konfliktit nopeasti.

 

KAKSONEN

Kohdallesi osuu tilaisuus, jota ei pidä päästää ohitse. Kaikki eivät ole kanssasi samoilla linjoilla, joten varaudu pitkiin keskusteluihin. Tiedät itse, mikä sinulle on parhaaksi.

 

RAPU

Ihmissuhteissa on luvassa erimielisyyksiä. Sinun on tultava vastaan, sillä joustamattomuus ei johda mihinkään. Tilanne ei ole mustavalkoinen.

 

LEIJONA

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. Solmit onnistuneen kontaktin tänään. Saat myös hyödyllistä tietoa, joka on syytä painaa mieleen.

 

NEITSYT

Ilmassa on epävarmuutta ihmissuhteisiin liittyen. Odota ja anna asioiden kehittyä omalla painollaan. Joku tarjoaa sinulle arvokkaita neuvoja.

 

VAAKA            

Haasta itsesi, niin löydät itsestäsi uusia puolia. Onnistut tekemään hyvän vaikutuksen uuteen tuttavaan. Päivä voi lykätä orastavan ystävyyden tai romanssin alkuun.

 

SKORPIONI

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. On vain hyvä, jos sinulle jää aikaa pohtia. Olet tänään parhaimmillasi luovuutta kysyvissä tehtävissä.

 

JOUSIMIES

Kuuntele sydäntäsi ja seuraa sitä polulle, joka on sinulle uutta maaperää. Pidä huolta itsestäsi syömällä, liikkumalla ja nukkumalla tarpeeksi.

 

KAURIS

Olet tänään omassa elementissäsi päästessäsi päättämään asioista. Johtajan ominaisuutesi nousevat esiin, ja niistä hyötyvät muutkin ihmiset.

Sisältö jatkuu mainoksen alla