Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

On aika lykätä liikkeelle muutoksia. Sinulla on tänään langat käsissäsi, eikä sinun tarvitse muuta kuin valita suunta. Mieti, mikä on sinulle tärkeintä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Tiedossa on viime hetken muutoksia. Pidä pää kylmänä ja palauta mieleesi, mihin olet matkalla. Kaverillasi on sinulle arvokas neuvo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Tee sen verran, minkä voit. Sinun ei tarvitse polttaa itseäsi loppuun. Hyvinvointi ja terveys menevät kaiken muun edelle.

 

KAURIS

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Huolellinen suunnittelu vie pitkälle. Nyt ei ole paras mahdollinen hetki improvisoimiselle.

 

VESIMIES

Luota omiin kykyihisi. Tänään erilaiset arvomaailmat saattavat joutua vastakkain. Seuraa sydäntäsi joka käänteessä, sillä se johdattaa sinut oikealle tielle.

 

KALAT

Kaikki eivät ole samoilla linjoilla kanssasi. Älä vaivaa päätäsi sillä, vaan tukeudu niihin, jotka kannustavat sinua. Optimismi tekee ihmeitä.

 

OINAS

Käy läpi vaihtoehtojasi. Kerro ideoistasi läheisellesi ja kuuntele hänen näkemyksiään. Olet parhaimmillasi tehdessäsi yhteistyötä muiden kanssa.

 

HÄRKÄ

On aika satsata kaikki voimavarat unelmiisi. Sinun on mietittävä nyt konkreettisia tapoja edetä asioissa. Kerää rohkeutesi ja suuntaa eteenpäin.

 

KAKSONEN

Lähde sinne, missä tapahtuu. On aika mennä tapaamaan ihmisiä ja pitää hauskaa. Olet omassa elementissäsi ihmisjoukon keskellä pörrätessäsi.

 

RAPU

Pidä itsesi liikkeellä. Sinusta tulee vain rauhaton, jos annat joutilaisuudelle liikaa tilaa. Epävarmuudet nousevat vain pintaan tyhjyydessä.

 

LEIJONA

Vanhojen ystävien seura tekee hyvää. Muistot nousevat pintaan ja saavat sinut mietteliääksi olennaisen asian suhteen. On aika punnita päätöstäsi uudestaan.

 

NEITSYT

Pitäydy faktoissa tänään. Totuuden kaunisteleminen ei johda mihinkään hyvään, vaikka se tuntuisi helpolta vaihtoehdolta. Iso kysymys löytää ratkaisunsa tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla