Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Saat päivästä paljon uutta ajateltavaa. Horisonttisi laajenee ja pääset pian suurten päätösten äärelle. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Hoida velvollisuutesi pois alta. Nyt ei ole hyvä hetki antaa asioiden kasaantua. Päivällä on sinulle varalla muutama yllätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Älä anna kenenkään kuormittaa sinua liikaa. Läsnäolollesi on nyt kysyntää. Muista pitää huolta itsestäsi kaiken hulinan keskellä.

 

JOUSIMIES

Älä usko kaikkea, mitä satut kuulemaan. Liikkeellä on nyt paljon tietoa, jonka todenperäisyydestä ei ole takuuta. Ole kriittinen kuuntelija.

 

KAURIS

Muutokset tulevat tänään kuvioihin vauhdilla. Ole niihin henkisesti valmis, äläkä takerru enää menneisiin tai yksityiskohtiin. Joku muistaa sinua lahjalla.

 

VESIMIES

Pidä pää kylmänä. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä, eikä nyt auta jäädä jahkailemaan. Tee nopeita päätöksiä ja suuntaa katse eteenpäin.

 

KALAT

Kerro muillekin uusista ideoistasi. Tarvitset hyvää jutusteluseuraa ja rakentavaa palautetta. Yhteisvoimin saatte tapahtumiin liikettä.

 

OINAS

Lähde uusille vesille. Nyt on aika unohtaa luutuneet asenteet kotiin ja kokeilla ennakkoluulottomasti jotain uutta. Anna asioille aikaa kehittyä.

 

HÄRKÄ

On aika nostaa rima korkealle ja lähteä tavoittelemaan tähtiä. Mikään ei ole mahdotonta, jos sinulla on asenne kohdillaan. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä.

 

KAKSONEN

Joku pettää luottamuksesi tänään. Älä jää dramatisoimaan asiaa, vaan etene asioissa täyttä vauhtia. Pidä tavaroitasi ja rahojasi silmällä.

 

RAPU

Mikään ei tule ilmaiseksi. Muista, että panoksellasi on väliä. Nyt on hyvä hetki kiinnittää huomiota arkisiin rutiineihin, liikuntaan ja ruokavalioon.

 

LEIJONA

On aika pitää hauskaa. Jotain keskittymistä vaativaa on kuitenkin tulossa pian, joten älä anna ajatustesi vaeltaa liian kauas. Valmistaudu henkisesti tulevaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla