Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Tarkista saamasi tiedot ennen niiden eteenpäin jakamista. Kuunteleminen ja maalaisjärki ovat nyt tarpeen. Liikkeellä on perättömiä huhuja.

NEITSYT

Käytännönläheinen asenne on nyt tarpeen. Pyri tekemään parhaasi kaikessa, mihin ryhdyt. Voit silti olla oma itsesi ottamatta ympäristöstäsi paineita.

VAAKA

Tartu epäselväksi jääneeseen asiaan nyt uudestaan. On aika puhdistaa ilmaa ja varmistaa, että sinun ja keskustelukumppanisi välillä vallitsee yhteisymmärrys tulevasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Raha-asioissa kannattaa jarrutella. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja kuuntele kokeneemman neuvoa. Nyt kannattaa panostaa turvallisuuteen ja vakauteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Joku yrittää manipuloida sinua. Pidä puoliasi ja ole uskollinen itsellesi joka käänteessä. Et pääse pitkälle, jos yrität lähinnä olla muille mieliksi.

KAURIS

On aika palata kesken jääneen projektin pariin, tai ottaa uudestaan yhteyttä ihmiseen, josta olet päässyt etääntymään. Hetki on otollinen anteeksiannolle ja unohtamiselle.

VESIMIES

Saat kiinnostavan ehdotuksen, joka voi merkitä etenemistä työelämässä. Se saattaa tulla myös hyvin yllättävässä paketissa. Kuuntele vaistoasi päätöksissäsi.

KALAT

Hidasta tahtia. Mikään ei tapahdu väkisin puskemalla, joten anna asioille reilusti aikaa kehittyä. Mielesi voi vielä muuttua jonkin olennaisen seikan suhteen.

OINAS

Kuuntele ja tarkkaile. Sinun ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä läheisesi kanssa. Voit tukea häntä, vaikka oma polkusi suuntaisi muualle.

HÄRKÄ

Tiedät itse parhaiten, mitä tarvitset ja mitä et. Joku saattaa neuvoa sinua tänään innokkaasti. Kuunteleminen ja mielipiteiden vertailu voi myös tehdä hyvää.

KAKSONEN

Anna juorujen jäädä omaan arvoonsa. Älä ota todesta kaikkea, mitä kuulet, sillä liikkeellä voi olla myös kateuden värittämiä juttuja. Selvitä asiat kasvokkain ihmisten kanssa.

RAPU

Onnistut herättämään kiinnostusta tänään. Pääset puhumaan sinulle tärkeästä asiasta. Perustele kantasi kunnolla, niin voit saada aluilleen oikean muutoksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla