Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Saat loistavan tilaisuuden oppia uutta. Tartu siihen epäröimättä. Nyt kannattaa olla tarkkana siitä, mihin käytät aikasi ja energiasi.

LEIJONA

Fyysinen haaste tekee sinulle hyvää. Liikunta pitää mielesi virkeänä. Varaa itsellesi reilusti omaa aikaa päivästä, jos se tuntuu tarpeelliselta.

NEITSYT

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Tänään kannattaa pitää jalat maassa ja tehdä käytännönläheisiä ratkaisuja. Älä anna mielikuvituksesi tehdä sinulle temppuja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Älä anna kenenkään vetää sinua mukaan draamaan, joka ei kuulu sinulle. Ota tilanteeseen reilusti etäisyyttä. Aloita muutokset itsestäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

On hyvä hetki tavoitella uusia taitoja ja kokemuksia. Saat neuvon yllättävältä taholta. Kykysi soveltaa ja sopeutua takaa menestyksesi.

JOUSIMIES

Vietä aikaa akkujasi ladaten. Huolellinen suunnittelu kannattaa ennen uuden projektin aloittamista. Ihmissuhteissa riittää nyt yllätyksiä.

KAURIS

Muutokset ovat aluillaan. Nyt kannattaa laittaa kaikki peliin, jos todella haluat nähdä tapahtumissa liikettä. Selvitä ensin itsellesi, mitä tahdot.

VESIMIES

Pidä tunteet kaukana rahakysymyksistä. Niiden sekoittaminen tietäisi vain ongelmia. Voit olla suureksi avuksi läheisellesi, joka on muutosten keskellä.

KALAT

Mene avuksi kaverille. Etsi tasapainoa päivääsi, sillä myös oma hyvinvointisi vaatii huomiota. Anna luovan puolesi johdattaa sinua.

OINAS

Pidä itsesi liikkeellä. Nyt ei kannata jäädä pyörittelemään samaa ajatusketjua. Tee sen sijaan jotain uutta eteenpäin päästäksesi.

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Luota tulevaan, sillä sinulla on oikea suunta. On hyvä hetki kokeilla jotain uutta raha- tai työasioissa.

KAKSONEN

Moni asia on kiinni siitä, miten ilmaiset itseäsi. Usko asiaasi. On hyvä hetki pienelle ryhtiliikkeelle, joten korjaa repsahtaneet tavat kohdilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla