Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Ole tarkkana tietoa seuloessasi. Liikkeellä voi olla tänään huhuja, jotka ovat omiaan sekoittamaan ajatuksiasi. Selvitä asiat kasvokkain ihmisten kanssa, jos se on mahdollista.

RAPU

Ymmärtäväinen asenne ja läsnäolo ovat parasta, mitä voit tarjota läheisillesi. Muutama ystävällinen sana kantaa uskomattoman pitkälle. Saat tänään tilaisuuden oppia uutta.

LEIJONA

On hyvä hetki istua alas juttelemaan tulevaisuudesta. Jaa haaveesi läheisesi kanssa. Saatat saada paljon ennakoimaasi positiivisemman vastaanoton.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

On hyvä hetki etsiä lisää tietoa sinua kaivelevasta asiasta. Muistisi ei petä sinua. Menneisyyden kokemuksista voi löytyä paljon apuja nykyhetkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Avaa mielesi uusille mahdollisuuksille. Erikoinen tilanne on avannut sinulle toisenlaisia ovia, joita kannattaa ehdottomasti käydä kokeilemassa. Pidä huolta itsestäsi.

SKORPIONI

On hyvä hetki oppia uutta. Tutki itsenäisesti sinua kiinnostavaa aihepiiriä tai käänny paremmin tietävän ihmisen puoleen. Uteliaisuus vie sinut oikeaan paikkaan.

JOUSIMIES

Joku yrittää hyötyä ystävällisyydestäsi. Anteliaisuutesi ei pidä antaa kääntyä itseäsi vastaan. Pidä huoli siitä, että rajojasi kunnioitetaan.

KAURIS

Päivä tuo tullessaan ratkaisun pitkään roikkuneeseen ongelmaan. Ota kaikki irti energianpuuskastasi ja tartu samalla toiseenkin tekemättä jääneeseen hommaan.

VESIMIES

Älä päästä ketään sotkemaan suunnitelmiasi. Pidä pääsi ja muistuta itseäsi siitä, mikä juuri sinulle on tärkeää. Yksittäisen kommentin ei pidä antaa lannistaa.

KALAT

Ole tarkkana siitä, miten ilmaiset itseäsi. Tunteesi saattavat tulla kuohuen ulos ja aiheuttaa turhaa kitkaa. Diplomaattinen asenne säästää sinut paljolta.

OINAS

Älä jää jumiin draamaan, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Tarjoa neuvoja sopivan etäisyyden päästä, jos niitä kaivataan. Keskity omiin kysymyksiisi.

HÄRKÄ

Vietä aikaa omissa oloissasi. Nyt on hyvä saada akkuja ladattua ja antaa mielikuvituksen vaeltaa. Vanha haave nousee uudestaan mieleesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla