Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Tapaat nyt jatkuvalla syötöllä kiinnostavia ihmisiä. Seuraa vaistoasi ja lähde uusiin ympäristöihin. Uteliaisuus vie sinut oikealle polulle.

OINAS

Juttele suunnitelmistasi hyvän tyypin kanssa. Nyt on parasta jättää tilaa yllätyksille. Luvassa on onnellisia sattumia, jotka vievät sinua eteenpäin.

HÄRKÄ

Pyri tulemaan toimeen kaikkien kanssa. On tärkeää, ettet menetä hermojasi pikkujutun takia. Anna anteeksi, niin saat joustoa myös omalle kohdallesi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Keskity huoltamaan epäkohtia. Lähipiirissäsi on joku, joka tarvitsee sinua nyt tavallista enemmän. Kärsivällisyys vie pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt. Maltillisuus auttaa sinut eteenpäin tiukasta paikasta. Älä anna periksi liikaa vaativalle ihmiselle.

LEIJONA

Pidä lupauksesi tilanteessa kuin tilanteessa. Tänään tärkeintä on, että osoitat läheisillesi olevasi luotettava. Puheet kääntyvät tulevaan.

NEITSYT

On hyvä hetki uuden oppimiselle ja maiseman vaihtamiselle. Nosta äänesi rohkeasti kuuluviin. Saat tilaisuuden tutustua harvinaisen kiinnostavaan ihmiseen.

VAAKA

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Koti ja perhe ovat tänään tapahtumien ytimessä. Nyt ei kannata kiirehtiä asioissa eteenpäin.

SKORPIONI

Haluat nähdä elämässäsi muutoksia. Älä kompastu malttamattomuuteesi. Pääset parempiin tuloksiin keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan.

JOUSIMIES

Ole kriittinen kuuntelija. Sinisilmäisyys voi viedä tänään ongelmiin, joten suodata saamasi tieto huolella. Aloita muutokset itsestäsi.

KAURIS

Kokeile jotain uutta. Nyt on aika ravistella vanhoja kaavoja ja ottaa reilusti riskejä. On hyvä hetki ystävyyksien syntymiselle.

VESIMIES

Älä lähde sokkona mukaan mihinkään. Ota asioista juurta jaksaen selvää ennen kuin taivut kannalle tai toiselle. Diplomatia on tänään tarpeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla