Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Loistava työmahdollisuus osuu tänään kohdallesi. Älä tee suuria ratkaisuja, ennen kuin olet ottanut asioista perusteellisesti selvää. Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Pidä salaisuudet itselläsi. Mieti tarkkaan, mihin haluat suunnata seuraavaksi. Vietä aikaa seurassa, jossa voit olla täysin oma itsesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Pysy liikkeessä. Muistuta itseäsi tarvittaessa päämääristäsi, sillä sinun päästävä nyt eteenpäin. Päivä saattaa koetella sinnikkyyttäsi ja hermojasi.

 

KALAT

Tarjoa ystävälle aikaasi ja läsnäoloasi. Raha ei ratkaise ongelmia tänään. Seuraa oikeudentajuasi ja toimi kinkkisessä tilanteessa sen mukaan.

 

OINAS

Juttele läheisesi kanssa välejänne hiertävästä asiasta. Vastavuoroinen kuunteleminen on tärkeää. Ole valmis tulemaan vastaan ja joustamaan omalta puoleltasi.

 

HÄRKÄ

Tee päivästä muistorikas. Vietä aikaa rakkaittesi seurassa ja keskitä energiasi positiivisiin seikkoihin. On aika suunnitella tulevia seikkailuja.

 

KAKSONEN

Pidä rahanmenoa silmällä. Nyt on parasta ajatella tulevaa ja lykätä suuret hankinnat tuonnemmaksi. Saat loistavan neuvon, joka on syytä painaa mieleen.

 

RAPU

Satsaa toimivaan kommunikointiin ja tärkeisiin ihmissuhteisiin. Väärinkäsitys lähtee tänään helposti käsistä, ellet pysäytä sitä alkuunsa. Ole valppaana.

 

LEINA

Saat hyvän idea, jota kannattaa kehittää eteenpäin. Kyseessä voi olla ratkaisu taloudelliseen kysymykseen. Sinnikkyytesi palkitaan tänään.

 

NEITSYT

Luovuudesta saa tänään pisteitä. Älä pelkää olla omalaatuinen ja kokeille erilaisia tapoja hoitaa asioita. Persoonallisuutesi on paras valttisi.

 

VAAKA

Nyt ei ole aika syöksyä riskialttiisiin tilanteisiin. Harkitse tarkkaan, mihin haluat seuraavaksi suunnata. Etene asioissa yksi etappi kerrallaan.

 

SKORPIONI              

Anna eteenpäin tavaroita, joille sinulla ei ole enää käyttöä. Kodin raivaaminen antaa tilaa myös ajatuksillesi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla