Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

On aika puhua tunteista. Sinulla saattaa olla jotain sydämelläsi, eikä sitä kannata enää lykätä tuonnemmaksi. Diplomaattinen asenne on hyvä valtti.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Pidä yksityisasiasi salassa. Ympärilläsi saattaa liikkua tänään turhan uteliasta porukkaa. Suhtaudu varauksella sinulle heitettyyn haasteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Viime hetken muutos suunnitelmiin tulee sinulle onnenpotkuna. Seuraa tapahtumia virran mukana. Tänään sinulla ei ole mitään syytä stressata.

 

VESIMIES

Sulattele uusia käänteitä hetki omissa oloissasi. Sinun ei nyt kannata rynnätä tekemään seuraavia ratkaisuja, vaan pohtia kaikessa rauhassa asioiden tärkeysjärjestystä.

 

KALAT

Älä hukkaa oikeaa perspektiiviä. Pikkujuttu saattaa saada tänään väärät mittasuhteet. Parasta on puhua asiasta pian ja rauhalliseen sävyyn.

 

OINAS

Hoida kunnialla loppuun homma, jonka olet aloittanut. Se saattaa vielä kääntyä yllättävään suuntaan. Päivä tutustuttaa sinut uuteen ihmiseen.

 

HÄRKÄ

Tärkeintä on, että pysyt liikkeellä. Tasainen tahti auttaa sinut läpi myös vaikeista kohdista. Älä anna takaiskun lamaannuttaa sinua.

 

KAKSONEN

Pidä mielesi avoimena. Nyt on hyvä hetki työntää mukavuusalueesi rajoja hieman tavallista kauemmas. Ole kuitenkin ennakkoluuloton ja valmis kokeilemaan uusia asioita.

 

RAPU

Mielikuvituksesi ohjaa sinua eteenpäin. Olet matkalla oikeaan suuntaan. On tullut aika päästää irti menneisyyden taakasta, joka on seurannut sinua pitkään.

 

LEIJONA

Kuuntele tarkkaan, mistä ympärilläsi puhutaan. Joku saattaa pyytää sinulta apua, vaikka et heti sitä huomaisikaan. On aika kääntää sivua.

 

NEITSYT

Edessä on muutoksia positiiviseen suuntaan. Vietä aikaa seurassa, jossa olosi on paras mahdollinen. Ilmassa on ihastusta.

 

VAAKA

Lähde tekemään jotain, millä on itsellesi merkitystä. Juttu voi näyttää muiden silmissä hassulta tai täysin yhdentekevältä. Pääasia on, että saat siitä itse irti jotain.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla