Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Kilpailuhengestä on tänään hyötyä. Myös auttaminen kuuluu silti asiaan. Pääset tänään monta askelta lähemmäs tavoitteitasi.

KALAT

Uhkapelaamista kannattaa tänään välttää kaikissa muodoissaan. Ota etäisyyttä draamaan, joka ei koske sinua, ja anna muiden hoitaa omat ihmissuhdesotkunsa itse.

OINAS

Pysy liikkeessä ja keskity hoitamaan aloittamasi asiat loppuun. Nyt ei ole hyvä hetki jättää hommia kasaantumaan. Päivä tuo mukanaan yllätyksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Auktoriteettihahmot saattavat aiheuttaa tänään sinulle harmaita hiuksia. Pyri noudattamaan yhteisiä sääntöjä. Anna itsepäisen tyypin pitää mielipiteensä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Ole suora. Kiertely ja kaartelu ei nyt auta sinua kovin pitkälle. Tartu ongelmiin heti, kun mahdollista ja ole avoin myös mahdolliselle palautteelle.

RAPU

Keskity positiivisiin seikkoihin, niin saat yllättyä iloisesti. Valittaminen kannattaa unohtaa nyt kokonaan. Asenteesi vaikuttaa asioihin tänään valtavasti.

LEIJONA

Otat vastaan haasteen, joka sekä motivoi että rasittaa sinua. Pidä järki mukana kaikessa, mihin ryhdyt. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

NEITSYT

Rahan kanssa kannattaa olla tänään varovainen. Onnesi voi tehdä sinulle temppuja pitkin päivää. Säästä suuret hankinnat myöhemmäksi.

VAAKA

Keskustelu kiihtyy tänään helposti väittelyksi. Pitäydy faktoissa, kun perustelet näkemyksiäsi. Älä anna kenenkään käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen.

SKORPIONI

Joku heittäytyy manipuloivaksi, jos et ole tarkkana. Pidä huolta rajoistasi ja kyseenalaista kaikki, mikä ei tunnu täsmäävän. Terve annos epäluuloa on hyväksi.

JOUSIMIES

Lähde kokeilemaan jotain uutta. Arjestasi poikkeava tapahtuma tai uusiin ihmisiin tutustuminen on juuri sitä, mitä kaipaat. Päivän tapahtumat laajentavat horisonttiasi.

KAURIS

Tee tänään niin kuin sydämesi sanoo. Saat ulkopuolelta runsaasti neuvoja, joiden kuunteleminen on taidelaji. Punnitse tarkkaan, kenen sanat sopivat sinulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla