Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Älä anna tunteidesi vaikuttaa liikaa päätöksiisi. Tänään on tärkeää pysyä loogisena ja katsoa tosiseikkoja kaunistelematta. Ota etäisyyttä negatiiviseen ihmiseen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Moni asia riippuu tänään itsestäsi. Luota itseesi ja kykyysi saada asioihin vauhtia ilman ulkopuolista apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Kohdallesi osuu pian jotain tavallisesta poikkeavaa. Pidä silmät auki, jotta loistava tilaisuus ei menisi sinulta ohi. On muutoksen ja kasvun aika.

 

JOUSIMIES

Tänään on parasta seurata sääntöjä. Tunnollisuus ja reiluus ovat avainsanoja. Ole rehellinen joka käänteessä, ja vaadi samaa myös muilta.

 

KAURIS

Mieti, mihin olet matkalla. Jos suunta ei tunnu enää oikealta, on aika tehdä äkkikäännös. Lähde liikkeelle omista toiveistasi muiden miellyttämisen sijaan.

 

VESIMIES

On aika kasata ajatuksiasi kaikessa rauhassa. Sinulla ei ole mikään kiire eteenpäin. Odota, että pöly laskeutuu ja vedä johtopäätöksiä vasta sitten.

 

KALAT

Pidä varasi uteliaiden tyyppien seurassa. Katso tarkkaan, minkälaista tietoa tulet jakaneeksi. Tänään kannattaa valita sanansa muutenkin huolella.

 

OINAS

Hidasta tahtia, jos sinua alkaa epäilyttää. Kuulostele tilannetta ja kysy neuvoja paremmin tietävältä. Kaikelle on oma aikansa.

 

HÄRKÄ

Sinun on nyt aika olla esillä ja antaa persoonasi näkyä koko loistossaan. Näytä kaikille, mihin pystyt. Nyt ei ole aika jäädä kenenkään varjoon.

 

KAKSONEN

Valitse seurasi huolella. Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tuovat elämääsi positiivista energiaa. Lannistavista tyypeistä kannattaa pitää nyt lomaa.

 

RAPU

Kerro rehellisesti, missä mennään. Voit saada tänään yllättävää tukea taholta, jolta et sitä odottanut. Suora puhe toimii ihmeen hyvin.

 

LEIJONA

Käy läpi vaihtoehtojasi. Älä aliarvioi omia kykyjäsi, sillä suurimmat esteet tiellesi asetat sinä itse. Panosta täysillä omaan projektiisi, joka on lähellä sydäntäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla