Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Kuuntele sydäntäsi ja anna muiden pitää omat mielipiteensä. Luota vaistoosi tilanteessa kuin tilanteessa. Saat tänään tilaisuuden kasvaa ihmisenä.

 

VAAKA

Keskity siihen, mikä on sinulle tärkeintä. Tee muutoksia arkeesi kohentaaksesi elämänlaatuasi. Tähtää tasapainoon ja harmoniaan.

 

SKORPIONI

Varo ylireagointia. Etsi kultaista keskitietä ja mene sovittelijaksi riitatilanteeseen, jos läsnäolosi voisi olla avuksi. Rauhallisuus on nyt valttia.

 

JOUSIMIES

Joku heittäytyy hankalaksi ja käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Kuuntele saamiasi ehdotuksia. Tarvitset hyviä neuvoja kokeneemmilta.

 

KAURIS

Muuta ne seikat, joihin et ole tyytyväinen. Pienillä uudistuksilla saat paljon aikaan. Ota ohjat omiin käsiisi ja sulje korvasi kritiikiltä.

 

VESIMIES

Älä tee pikkujutusta isoa numeroa. Sinun on katsottava pidemmälle tulevaisuuteen ja ymmärrettävä tekojesi seuraukset.

 

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Joku vaikuttuu tarinoistasi. Päivä saattaa olla uuden ystävyyden tai romanssin alku.

 

OINAS

On hyvä hetki uuden oppimiseen. Kehitä itseäsi, sillä päivä antaa paljon työkaluja siihen. Älä anna negatiivisen ihmisen käydä hermoillesi.

 

HÄRKÄ

Anna tunteidesi johdattaa sinua. Sinun on oltava oma-aloitteinen ja aktiivinen, jos haluat saada asioihin vauhtia. Älä sulje rakkaitasi suunnitelmiesi ulkopuolelle.

 

KAKSONEN

On aika laittaa kaikki peliin. Älä jätä mitään onnen varaan ja pidä etäisyyttä negatiivisiin ihmisiin. Monia asia on kiinni vain asenteestasi.

 

RAPU

Teet tänään helposti vaikutuksen uusiin ihmisiin. Kerro mielipiteistäsi ja uppoudu kiinnostaviin keskusteluihin. Älä heittäydy liian herkkäuskoiseksi.

 

LEIJONA

Hidasta tahtia ja ota aikaa itsellesi. Älä tee ratkaisuja huhupuheisiin tai aavistuksiin perustuen. Siirrä huomio sisimpääsi ja kuuntele itseäsi.

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Saat päivästä enemmän irti, jos tavoitteesi ovat sinulle selvät. On aika heittäytyä hetken vietäväksi.

 

SKORPIONI

Usko asiaasi, niin alkaa tapahtua. Positiivinen asenne kantaa sinut tänään pitkälle. Rohkaistu kertomaan mielipiteesi, vaikka se eroasi yleisestä näkemyksestä.

 

JOUSIMIES

Muista sinua auttanutta ihmistä vastapalveluksella. Läsnäolostasi voi olla tänään paljon hyötyä. Älä aliarvioi omaa vaikutusvaltaasi.

 

KAURIS

Haluat saada aikaan muutoksia. Jännitys ja uutuudet vetävät sinua puoleensa. Ole avoin ehdotuksille ja unohda tuomitseminen.

 

VESIMIES

Suuntaa energiasi työprojekteihin. Hyvä keskittymiskyky on tänään tarpeen. Älä anna pikkuasioiden viedä huomiotasi pois olennaisesta.

 

KALAT

Ulkoiset muutokset piristävät mieltä. Heittäydy luovaksi ja uudista vaikkapa vaatekaappiasi tai kampaustasi. Onnenpotku odottaa sinua aivan kulman takana.

 

OINAS

Lähde liikkeelle. Valmistaudu henkisesti siihen, että saat osaksesi myös kritiikkiä. Huonoin vaihtoehto tällä erää olisi paikoilleen jääminen.

 

HÄRKÄ

Hätiköity johtopäätös tietää ongelmia. Tee asiat huolellisesti alusta alkaen. Kärsivällisyys on tänään paras valttisi.

 

KAKSONEN

Kilpailijasi jäävät nopeasti kauas taakse, kun otat nokkeluutesi käyttöön. Pidä ajatuksesi käsillä olevassa hetkessä, niin olet lyömätön.

 

RAPU

Tee jotain vain ja ainoastaan omaksi iloksesi. On hemmottelun ja hauskanpidon aika. Vietä laatuaikaa parhaaksi katsomassasi seurassa.

 

LEIJONA

Kuuntele kärsivällisesti, mitä sinulle sanotaan. Vedä johtopäätöksesi vasta sitten. Saat ehdotuksen, josta kannattaa kieltäytyä kohteliaasti.

 

NEITSYT

Päivä sisältää tapaamisen, josta voit ammentaa inspiraatiota tuleviin tapahtumiin. Tarjolla on nyt haasteita ja yllätyksiä. On aika opetella uusia taitoja.            

 

Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA

Jos meno on liian hidasta sinun makuusi, anna tapahtumille eteenpäin auttava potku. Uskalla olla oma itsesi. Olet nyt parhaimmillasi johtavassa roolissa.

 

SKORPIONI

On aika hoitaa perheeseen liittyviä asioita pois päiväjärjestyksestä. Pidä huolta siitä, että kotisi on viihtyisä ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

 

JOUSIMIES

Hoida velvollisuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua. Selvitä hankalat asiat itse, sillä välikäsistä koituu tänään helposti harmeja.

 

KAURIS

Pidä raha-asiat piilossa turhan laajalta yleisöltä. Käy läpi vaihtoehtojasi. Nyt on aika punnita kaikessa rauhassa seuraavia siirtoja.

 

VESIMIES

Valitse tarkkaan, mihin satsaat aikasi ja energiasi. Seuraa omaa polkuasi, vaikka se ei olisi kaikille mieliksi. Sinun on aika ajatella itseäsi.

 

KALAT

Tunteet myrskyävät tänään. Päivä sisältää tilanteita, jotka saavat sinut hetkeksi eksyksiin. Luota sydämeesi, niin päädyt oikeaan ratkaisuun.

 

OINAS

Epävarma tilanne voi koetella hermojasi. Pidä huolta itsestäsi niin henkisesti kuin fyysisestikin. Luovuus pelastaa sinut hankalasta tilanteesta.

 

HÄRKÄ

Älä pidättele tunteitasi, vaan päästä ne ulos. Muista pitää mielesi avoimena ja olla valmis keskustelemaan. Liian jyrkät mielipiteet vain hidastavat sinua.

 

KAKSONEN

On aika lähteä nauttimaan ihmisten seurasta. Maisemanvaihdos saa mielikuvituksesi liikkeelle. Ryhdy suunnittelemaan rohkeaa siirtoa lähitulevaisuuteen.

 

RAPU

Aloita uusi harrastus tai tutustu lähemmin tuoreeseen tuttavaan. Sukulaisella tai perheenjäsenellä on sinulle jotain kerrottavaa. Ole huolellinen tunteita tulkitessasi.

 

LEIJONA

Älä lipsu liiallisuuksiin. Haluat nähdä arjessasi muutoksia, mutta lähde silti liikkeelle pienillä askelilla. Pidä ennen kaikkea kiinni budjetistasi.

 

NEITSYT

Saat hyväksynnän ja taustatukea ideallesi. Ota kaikki irti saamastasi avusta. Yksin esteiden keskellä taisteleminen on tarpeettoman rankkaa.