Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Ota puheeksi asia, joka vaivaa sinua. Saat pian selville, kuka haluaa auttaa sinua ja kuka ei. On rehellisyyden ja avoimuuden aika.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Älä sekaannu turhan innokkaasti asioihin, jotka eivät kuulu sinulle. Pidä turvaväliä kaikkeen draamaan. Törmäät vanhaan tuttuun, joka näkeminen muuttaa asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Positiivinen asenne tekee ihmeitä. Olet tekemisissä riidanhaluisen ihmisen kanssa. Ota häneen tarvittaessa etäisyyttä ja hakeudu rauhallisempaan seuraan.

 

KAURIS

Kiinnitä huomiota siihen, mistä ympärilläsi puhutaan. Pitämällä korvat auki saat hyödyllistä tietoa tärkeästä asiasta. On tullut päätösten aika.

 

VESIMIES

On aika punnita tilannetta vakavasti. Perheeseen tai kotiin liittyvä kysymys on nostettava ratkottavaksi. Käänny luotettavan juttukaverin puoleen.

 

KALAT

Tarjoa apuasi, mutta pidä huolta siitä, että rajojasi kunnioitetaan. Erityisesti taloudellisen tuen antamista on harkittava tarkkaan. Kysy lisää, kunnes kaikki on selvää.

 

OINAS

Anna enemmän painoa sille, miten ihmiset toimivat. Vain konkreettisilla teoilla on väliä, joten älä anna sanahelinän saada päätäsi sekaisin. Valikoi seurasi huolella.

 

HÄRKÄ

Suunnitelmallisuus ja tietty kurinalaisuus helpottavat asioita tänään. Älä anna huomiosi lipsua sinne ja tänne. On aika kokeilla jotain uutta.

 

KAKSONEN

Jos jokin tuntuu oikealta, tee se. Seuraa sydäntäsi tänään kaikessa, mihin ryhdyt. Ilmassa on romantiikkaa ja yllätyksiä.

 

RAPU

Ota rennosti ja mieti, mihin olet ryhtymässä. Olet kääntämässä sivua ja suuntaamassa kohti uusia haasteita. Pidä salaisuutesi itselläsi.

 

LEIJONA

Ota uusi haaste haltuun. Vietä aikaa rakkaan ihmisen kanssa ja nauti häneltä saamastasi virrasta. On aika laittaa rutiinit uusiksi.

 

NEITSYT

Voit kääntää takaiskun voitoksesi. Oikea asenne ratkaisee, joten älä jää taivastelemaan pieleen mennyttä juttua. Käännä katse tulevaisuuteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla