Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Seuraa sydäntäsi valintoja tehdessäsi. Hienosäädä tarvittaessa elintapojasi paremmalle mallille. Itsesi näköinen arki on panostuksen arvoinen.

NEITSYT

Kanna itse vastuu omasta onnellisuudestasi. Ota ohjat käsiisi ja tartu jo tänään asiaan, jonka toivoisit olevan toisin elämässäsi. Pienissä muutoksissa on paljon voimaa.

VAAKA

Kuuntele itseäsi. Joku saattaa puskea sinua innokkaasti uuteen suuntaan, joka ei tunnu omaltasi. Älä hämäänny suostuttelusta ja sanatulvasta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Huolellinen suunnittelu vie jo pitkälle. Saat ehkä lähipiiristäsi negatiivista kommentointia ratkaisuistasi, mutta älä anna sen horjuttaa. Päätä itse, mikä sinulle on parhaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Saat ilahduttavia kehuja, joista kannattaa ammentaa itsevarmuutta ja motivaatiota tulevaa varten. Tänään kannattaa pitää tunnollisesti kiinni yhteisistä säännöistä.

KAURIS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Tänään kannattaa lähteä aikaisin liikkeelle ja olla jatkuvasti valppaana. Asiat tapahtuvat nyt nopeasti.

VESIMIES

Pidä puoliasi vahvaa persoonaa vastaan. Keskustele asioista perusteellisesti ennen kuin otat vastaan uuden työrupeaman tai uuden projektin. Avoimuus on tärkeintä.

KALAT

On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhaan ystävään tai sukulaiseen, josta et ole kuullut aikoihin. Kuulumisten vaihtaminen tuo päivääsi jotain yllättävää.

OINAS

Raha-asioissa kannattaa olla ennakkoluuloton. Uudenlainen strategia voi olla juuri sitä, mitä tarvitset. Näkökulmanvaihdokset ovat muutenkin tervetulleita.

HÄRKÄ

Palauta mieleesi omat tavoitteesi. On hyvä hetki tutustua uusiin ihmisiin ja solmia kontakteja. Haaveilu kannattaa aina.

KAKSONEN

Ympärilläsi sattuu ja tapahtuu. Älä anna muiden viedä hyvää fiilistäsi, vaan anna jokaisen hoitaa omat draamansa itse. Ystävällä on sinulle uutisia.

RAPU

Älä anna periksi väärässä kohdassa. Tunne oma arvosi ja aseta uusia rajoja, jos joku ryhtyy vaatimaan sinulta liikaa. Luvassa on positiivisia muutoksia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla