Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

On hyvä hetki puhdistaa ilmaa ja nurkkia kaikesta turhasta. Raivaa elämääsi tilaa uusille ihmisille ja projekteille. Onnesi avaimet ovat jo sinulla.

LEIJONA

Tee jotain mieltä piristävää. On aika päästää irti menneistä ja keskittyä itseesi. Rakkaan harrastuksen pariin palaaminen on hyvä ajatus.

NEITSYT

On hyvä hetki maisemanvaihdokselle. Matkustaa voit myös hyvän kirjan tai tulevan reissun suunnittelun avulla. Pidä mielesi avoinna kaikenlaisille vaihtoehdoille.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Keskity siihen, mitä itse tarvitset. Et voi nyt olla kaikille mieliksi, jos aiot kuunnella itseäsi. Hyväksy mahdolliset soraäänet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Mielikuvituksesi vie sinut oikeaan osoitteeseen. Olet tutustumassa uuteen ihmiseen tai ottamassa haltuun jännittävää projektia. Anna vaistosi neuvoa sinua.

JOUSIMIES

Korjaa käytännön asiat kohdilleen. Nyt on hyvä hetki käydä läpi keskeneräisten asioiden listaa. Päivä tuo mukanaan romantiikkaa.

KAURIS

Kokeile jotain erilaista arjessasi. Uuden testaaminen osoittautuu yllättävän toimivaksi ratkaisuksi. On aika kääntää sivua.

VESIMIES

Toisinaan on ok ajatella vain itseään. Pidä huoli omista tarpeistasi ja kieltäydy reippaasti, jos joku vaatii sinulta liikaa. Tee asiat omalla tavallasi.

KALAT

Ole valmis ottamaan ohjat käsiisi. Päivä sisältää yllättäviä haasteita, joihin valmistautuminen voi olla mahdotonta. Improvisoi ja seuraa vaistoasi.

OINAS

Riitely on hukkaan heitettyä energiaa. Suuntaa huomiosi sen sijaan positiivisempiin asioihin. Ole valmis tekemään kompromisseja.

HÄRKÄ

On aika haaveilla ja visualisoida tulevaa. Oli kyse sitten matkasta tai unelmien asunnosta, kannattaa nyt ryhtyä etsimään haaveille konkretiaa. Unohda itsesensuuri kauas taka-alalle.

KAKSONEN

Rehellisyys on tänään tärkeää. Valikoi harkitusti sanasi ja pyri olemaan suoraselkäinen joka tilanteessa. Totuuden kertominen on sinulle hyvää mainosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla