Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Satsaa kaikkesi projektiin, joka on lähellä sydäntäsi. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin. Sinulla on edessäsi jännittäviä päätöksiä.

OINAS

Kultainen keskitie on vastaus moneen kysymykseen tänään. Älä sorru ylilyönteihin ja tee parhaasi hillitäksesi hermosi joka tilanteessa. Kärsivällisyys on paras valttisi.

HÄRKÄ

On aika laittaa kaikki peliin yhteisen asian puolesta. Panoksesi ei jää muilta huomaamatta. Et tule pettymään, jos seuraat vaistoasi tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Valitse viisaasti, mihin suuntaan energiasi tänään. Kaikki ei ole sen arvoista, että satsaisit päiväsi siihen. Saatat joutua nyt joustamaan aikatauluista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Älä anna epävarmuuden nakertaa. Tiedät, mihin olet matkalla. Ota tuttavien kysymykset hyvänä itsetutkiskeluna sen sijaan, että antaisit niiden hermostuttaa.

LEIJONA

Pidä huolta itsestäsi. Hoida sovitut asiat sen ihmeempiä kiertelemättä. Hommien huomiseen lykkääminen tietää vain lisää stressiä.

NEITSYT

Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan. Käänny kokeneemman ihmisen puoleen, jos tarvitset neuvoja. Positiivinen asenne kantaa pitkälle.

VAAKA

Keskity täysillä siihen, mitä olet tavoittelemassa. Pääset tänään lupaavan harppauksen eteenpäin suunnitelmissasi. Joku kääntyy puoleesi suuren kysymyksen esittääkseen.

SKORPIONI

On aika kokeilla uutta asennetta. Moni asia riippuu tänään vain itsestäsi. Yllätyt iloisesti huomatessasi, miten paljon oma näkökulmasi vaikuttaa.

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota rahanmenoon. Voit muutamalla fiksulla vedolla säästää tänään euroja. Jokin uusi vangitsee mielenkiintosi.

KAURIS

Anna itsellesi aikaa palautua. Lepo on olennainen osa kehitystäsi. Saatat intosi sokaisemana unohtaa välillä pitää perusasiat kunnossa.

VESIMIES

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. On otollinen päivä fyysisille haasteille ja muille kokeiluille. Saatat päätyä ylittämään itsesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla