Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Älä anna pieleen menneen yksityiskohdan lannistaa, vaan jatka eteenpäin ja usko itseesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Hoida velvollisuutesi ja sovitut asiat pois alta ennen kuin vaihdat vapaalle. On hyvä hetki kokeilla jotain uutta. Lähelläsi on joku, joka janoaa jännitystä yhtä paljon kuin sinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Älä anna kenenkään tulla sinun ja päämääräsi väliin. Tiedät, mihin olet menossa, etkä tarvitse kenenkään lannistavaa kritiikkiä tunnelmaasi pilaamaan.

 

KALAT

Tarjoa apuasi ystävälle, joka kääntyy puoleesi. Saatat saada häneltä huomaamattasi ratkaisun myös omaan ongelmaasi. Yhteistyössä on voimaa.

 

OINAS

Rahan kanssa ei nyt kannata ottaa liian rennosti. Säästä pahan päivän varalle ja keskity käytännön kysymyksiin muillakin elämäsi osa-alueilla. Varaudu pieneen takaiskuun.

 

HÄRKÄ

Sinulla on nyt kaikki langat käsissäsi. On hyvä hetki satsata kaikki peliin ja ottaa laskelmoituja riskejä. Haaveesi saavuttaminen ei nyt ole kaukana.

 

KAKSONEN

Olet tänään parhaimmillasi ihmisten parissa. Päivä tuo mukanaan uusia tuttavuuksia, keskustelua ja naurua. Tarkkailemalla opit paljon.

 

RAPU

Kerro, miltä sinusta tuntuu. Avoimuutesi tuo pisteet kotiin tänään. Saat kysymykseesi yllättävän vastauksen, joka saa sinut miettimään suunnitelmiasi uusiksi.

 

LEIJONA

Anna viehätysvoimasi loistaa. Moni ovi avautuu edessäsi tänään, sillä sinua ei ole helppo vastustaa. Läheiselläsi on sinulle hyviä uutisia.

 

NEITSYT

Saat tilaisuuden auttaa ystävää tai sukulaista. Neuvosi ovat nyt tarpeen. Mieti tarkkaan, mitä haluat sanoa hänelle.

 

VAAKA

Nosta äänesi kuuluviin. Sinun on aika puhua asiasta, joka on lähellä sydäntäsi. Valikoi sanasi tarkkaan, jotta tulet varmasti ymmärretyksi.

 

SKORPIONI

Heittäydy kekseliääksi. On aika tehdä jotain uutta ja rohkeaa. Rakkauselämääsi on luvassa yllättäviä käänteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla