Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Ota vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavanaan. Tee omaa juttuasi häiriintymättä siitä, mitä muut valitsevat ympärilläsi. Satsaa toimivaan kommunikaatioon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Muiden auttaminen ilahduttaa niin itseäsikin kuin tukea saaneitakin. Pidä kaiken keskellä kuitenkin huolta myös jaksamisestasi. Sinun on syytä ladata akkujasi välillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Juttele tulevaisuuden suunnitelmista luotettavan tyypin kanssa. Mielipiteiden onkiminen lähipiiriltäsi kannattaa ennen suuren ratkaisun tekemistä.

 

VESIMIES

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinulla on nyt selkeä päämäärä, joka menee kaiken muun edelle tärkeysjärjestyksessä. Juuri järjestelmällisyys on nyt valttia.

 

KALAT

Ole suora puheissasi ja pidä asiat yksinkertaisina. Käännä selkäsi tarpeettomalle draamalle. Käsillä on nyt jotain jännittävää, joka vaatii kaiken huomiosi.

 

OINAS

Muista katsoa kokonaiskuvaa takertumatta pikkuseikkoihin, joilla ei tällä hetkellä ole merkitystä. Saat hyvän ystävän puheista tervetullutta perspektiiviä.

 

HÄRKÄ

Anna muutosten tulla. Vastavirtaan uiminen on silkkaa energian haaskausta. Mukaudu ja tutki uteliaana tilanteen tuomia uusia mahdollisuuksia.

 

KAKSONEN

Pidä itsestäsi huolta psyykkisesti ja fyysisesti. On hyvä hetki miettiä uuden harrastuksen aloittamista. Yhteistyö ei ehkä suju nyt kitkatta.

 

RAPU

Keskity omaan tavoitteeseesi. Läheiselläsi on sinulle asiaa, jonka setviminen voisi odottaa parempaa hetkeä. Ehdota diplomaattisesti keskustelun lykkäämistä.

 

LEIJONA

Pidä itsesi liikkeessä. Nyt ei ole aika jumittua paikoilleen tai unohtua haaveilemaan tulevasta. Älä anna manipulointiin taipuvaisen tyypin käydä hankalaksi.

 

NEITSYT

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Olet nyt parhaimmillasi, kun pääset todella osallistumaan ja vaikuttamaan asioihin. Tarkkasilmäisyytesi huomataan.

 

VAAKA

Anna menneiden olla. Suuntaa eteenpäin ja seulo vauhdilla vaihtoehtojasi läpi. Älä odottele, että joku muu tekisi päätöksen puolestasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla