Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

On hyvä hetki mietintätauolle. Pohdi, mihin asti olet jo päässyt ja mikä sinua motivoi eteenpäin. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

KALAT

Pidä tavoitteesi mielessäsi. Huomiosi harhaileminen voi kostautua tänään nopeasti. Keskity täysillä siihen, mitä olet tekemässä.

OINAS

Muiden auttamisesta on hyötyä myös itsellesi tänään. Yhdessä tekeminen sujuu yksin taistelemista helpommin. Saat myös kallisarvoisen vinkin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Huomio kääntyy tänään sinuun. Ota kaikki irti hetkestäsi valokeilassa, sillä se on loistava tilaisuus puhua sinulle tärkeästä asiasta tai tehdä tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Noudata yhdessä sovittuja sääntöjä tänään. Älä tee äkkinäistä siirtoa pelkästään tylsistymisen varjolla. Pidä pitkän tähtäimen tavoitteet mielessäsi.

RAPU

On aika jutella tunteista ja haaveista. Kuuntele läheisesi ajatuksia ja kerro vastavuoroisesti siitä, mikä itseäsi huolestuttaa. Jakaminen keventää molempien mieltä.

LEIJONA

Raha-asiat pyörivä tänään mielessäsi päällimmäisinä. On ehkä aika tehdä pieni ryhtiliike. Hetki ei ole otollinen kaverille lainaamiselle tai suurille hankinnoille.

NEITSYT

Saat tilaisuuden tehdä tuttavuutta kiinnostavan ihmisen kanssa. Kyseessä voi olla orastava ihastus tai otollinen työkontakti. Luota oman persoonasi valloittavuuteen.

VAAKA

Nosta ideasi rohkeasti esiin. Moni kysymys löytää tänään vastauksensa. Ole valmis neuvottelemaan ja tulemaan vastaan.

SKORPIONI

Uusi ihminen vetää sinua puoleensa jo ensinäkemältä. Hänen tapaamisensa voi opettaa sinulle paljon. Avoin mieli on paras aseesi.

JOUSIMIES

Ota rennosti ja jätä stressaaminen taaksesi. Jos alat panikoida, ratkaisut vain säikähtävät kauemmaksi. Luota vaistoosi, kun se neuvoo sinua.

KAURIS

Uudet ja jännittävät asiat vetävät sinua puoleensa. On aika ottaa haaste vastaan ja heittää luutuneet käsitykset itsestäsi menemään. Nauti olostasi kaiken pyörityksen keskellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla