Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Raivaa elämääsi tilaa asioille, jotka tuottavat sinulle iloa. Se merkitsee jostain irti päästämistä. Ajattele omaa hyvinvointiasi ratkaisuja tehdessäsi.

NEITSYT

On aika muokata suunnitelmia. Joustava asenne on eduksi sinulle, joten älä takerru pikkujuttuihin. Selkeys ja priorisointi ovat nyt etusijalla.

VAAKA

Hoida velvollisuutesi vauhdilla pois alta. Nyt kannattaa olla erityisen tunnollinen. Kiittelet itseäsi järjestelmällisyydestäsi tulevaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Lähde hankkimaan lisää tietoa aiheesta, joka vetää sinua puoleensa. Kyseessä voi olla vasta syttynyt haave matkustamisesta tai vaikkapa alanvaihdosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Pidä kotisi viihtyisänä ja hyvässä järjestyksessä, niin ajatuksesikin kulkee kirkkaana. Raha-asioissa kannattaa olla joustava. Löydät yhteisen sävelen yllättävän tyypin kanssa.

KAURIS

Mukavuusalueesi jää tänään kauas taakse. Haasta itsesi oppimaan uutta tai leikkimään sinulle vieraan ajatusmallin kanssa. Rakkauselämääsi on luvassa yllätyksiä.

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään nopeasti pintaan. Keskity omaan hyvinvointiisi täysillä. Pura suurelta tuntuvaa urakkaa etappeihin ennen aloittamista.

KALAT

Käänny luotettavan ihmisen puoleen, jos tarvitset neuvoja. Muutama viisas sana ei tee pahaa. Sinun ei tarvitse selvitä kaikesta yksin.

OINAS

Tunteet ja raha-asiat eivät ole hyvä yhdistelmä. Pidä pää kylmänä taloudellisissa kysymyksissä. Perheenjäsenellä on sinulle painavaa sanottavaa.

HÄRKÄ

On hyvä hetki pitkille keskusteluille. Tulevaisuudessa on vielä monta kysymysmerkkiä. Kiität itseäsi myöhemmin, jos uskaltaudut sanomaan haaveesi ääneen.

KAKSONEN

Tee jotain energisoivaa. Lisäpotkua saattaa löytyä lähes mistä tahansa. Seuraa vaistoasi, jos se kehottaa sinua kokeilemaan jotain uutta.

RAPU

Tee parhaasi tullaksesi kaikkien kanssa toimeen. Riitely on ajanhukkaa, etenkin jos sen taustalla piilee pelkkä väärinkäsitys. Satsaa hyvään kommunikaatioon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla