Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ajattele omaa parastasi tänään. Kukaan muu ei voi asettaa sinua oman elämäsi keskipisteeseen. Uskalla ottaa riskejä hyvinvointiasi edistääksesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Tunnepitoisista tilanteista on paljon iloa tänään. Ammenna niistä energiaa. Voit päästä hyviä harppauksia eteenpäin asioissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Älä kanna huolta muiden menemisistä ja tulemisista. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Turhan ryppyotsainen asenne ei ole hyödyksi kenellekään.

 

SKORPIONI

Valitse sanasi tarkkaan. Suustasi päässyt sammakko voi saada paljon harmia aikaan, ellet ole tarkkana. Älä vedä turhaa huomiota puoleesi.

 

JOUSIMIES

Tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi on meneillään. Raha-asiat vaativat erityistä huomiota tänään. Nyt ei ole aika unohtua haaveilemaan.

 

KAURIS

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Läheiselläsi on sinulle tärkeää kerrottavaa. On tullut aika tehdä yhteisiä päätöksiä.

 

VESIMIES

Seuraa polkua, joka tuntuu juuri sinulle sopivalta. Muiden ihmisten tekemien ratkaisujen ei pidä määritellä omiasi. Tärkeintä on, että pääset eteenpäin.

 

KALAT

Kerro toiveistasi. Älä päästä käsistäsi loistavaa tilaisuutta, joka sinulle tarjotaan. On aika puhua tulevaisuudesta ja unelmistasi.

 

OINAS

Palapelin palat loksahtavat kohdilleen tänään. Päivä ei säästä sinua yllätyksiltä, mutta pysyttele mukana. Kokonaiskuva hahmottuu sinulle pikkuhiljaa.

 

HÄRKÄ

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, sillä voit nyt ottaa aikasi. Hoida yksityiskohdat huolella. Olet tärkeiden seikkojen äärellä tänään.

 

KAKSONEN

Ympäröi itsesi ystävillä ja perheenjäsenillä. Saat ehdotuksen, jota kannattaa harkita vakavasti. On ehkä tullut aika muuttaa suuntaa.

 

RAPU

Olet tekemisissä oikuttelevan ihmisen kanssa. Rauhallinen lähestymistapa on paras keino tilanteen hoitamiseen. Keskity omaan juttuusi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla