Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Katso sinnikkäästi joka tilanteen positiivisia puolia. Haasteiden selättäminen antaa sinulle energiaa, joten älä säikähdä pientä takaiskua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Voit saada tänään aikaan suuria muutoksia. Lähde liikkeelle ja mene kaverin, tuttavan tai jopa ventovieraan avuksi, jos se tuntuu oikealta vedolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Älä jätä mitään kesken. Kaikki ei mene tänään aivan putkeen, mutta sen ei pidä antaa hidastaa tahtiasi. Oikaise väärinkäsitys ajoissa.

 

KAURIS

Tarkastele sinulle heitettyä haastetta lähemmin, ennen kuin suostut mukaan. Omat projektisi vievät nyt valtaosan energiastasi. Valikoi huolella, mikä on aikasi arvoista.

 

VESIMIES

Tao nyt, kun rauta on kuumaa. Kokeile rohkeasti myös sellaisia jippoja, joista et mene takuuseen. Nyt ei kannata suhtautua asioihin turhan ryppyotsaisesti.

 

KALAT

Luottamus ja rehellisyys ovat nyt avainsanoja. Kuuntele vaistoasi ja ota selvää uusien tuttavuuksien motiiveista, jos jokin epäilyttää.

 

OINAS

Kyseenalaista kaikki, mikä ei tunnu täsmäävän. Jaa mietteesi luotettavan tyypin kanssa. Saatat saada häneltä kullanarvoisen neuvon.

 

HÄRKÄ

Juttele kokeneemman ihmisen kanssa asioista, jotka vaivaavat mieltäsi. Hänellä on sanottavaa, joka saa sinut uusiin ajatuksiin. Muutoksia on luvassa.

 

KAKSONEN

Älä anna tunteidesi heitellä sinua minne sattuu. Viehätysvoimastasi on tänään hyötyä yllättävässä tilanteessa. Ole kriittinen kuuntelija ja vaadi pöytään faktoja.

 

RAPU

Huolellinen suunnittelu on nyt kaiken hyvän alku. Tarkkailemalla opit tänään paljon. Pidä tavaroitasi ja rahojasi silmällä.

 

LEIJONA

Tee omaa juttuasi liikoja stressaamatta. Persoonallisuutesi on paras käyntikorttisi tänään. Ilmassa on jännitystä ja romantiikkaa.

 

NEITSYT

Anna luovan puolesi johdattaa sinua. Tutustut nyt lukuisiin uusiin ihmisiin, joiden tarinat inspiroivat ja kannustavat eteenpäin. Ilmaise rohkeasti itseäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla