Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

On hyvä hetki opetella uusia taitoja ja haaveilla tulevaisuudesta. Älä anna ulkopuolelta tulevien paineiden saada valtaa. Päätät itse, mihin olet menossa.

NEITSYT

Pienissä asioissa ja eleissä on voimaa. On aika istua alas pohtimaan vaihtoehtoja. Kuuntele itseäsi, niin löydät arvojesi mukaisen tavan toimia.

VAAKA

Ole läsnä ihmiselle, joka tarvitsee olkapäätä. Jo pelkkä kuunteleminen on arvokasta. Pidä huolta siitä, ettei hän kuormita sinua liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Tunteiden hallitseminen ei ole tänään helppoa. Palauta menneet hetkeksi mieleesi, niin päädyt parempiin ratkaisuihin. Luota intuitioosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Hoida loppuun keskeneräisiä hommia. On aika laatia pitkän tähtäimen suunnitelmia ja puhdistaa ilmaa. Pidä rahanmenoa silmällä.

KAURIS

Sinulle tarjoutuu tänään uudenlainen tilaisuus. Siihen tarttuminen kysyy mukavuusalueelta pois astumista. Päivä voi avata täysin uuden luvun elämässäsi.

VESIMIES

Tee omaa juttuasi riippumatta muiden mielipiteistä. Lähde liikkeelle siitä, mikä tuottaa iloa juuri sinulle. Erotu rohkeasti joukosta.

KALAT

Pidä silmällä terveyteen ja rahaan liittyviä asioita. Moni asia on kiinni asenteestasi tänään. Optimismisi ja uteliaisuutesi ovat parhaat valttisi.

OINAS

On aika tehdä rohkeita muutoksia. Saat tilaisuuden loistaa omassa elementissäsi. Ota ilo irti päivän tarjoamista yllätyksistä.

HÄRKÄ

Pidä tänään matalaa profiilia. Mysteerin luominen on sinulle nyt eduksi. Onnistut herättämään ympärilläsi positiivista mielenkiintoa.

KAKSONEN

Älä tyydy liian vähään. Vaihda tarvittaessa strategiaa, mutta älä lannistu takaiskun osuessa kohdalle. Ole suora ja sano ääneen, mitä toivot tulevalta.

RAPU

Käy läpi vaihtoehtojasi ja mieti, onko tärkeysjärjestyksesi kohdillaan. Ihmissuhderintamalle on luvassa iloisia yllätyksiä. Selvitä taustat saamastasi ehdotuksesta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla