Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

On aika antaa tilaa positiivisille muutoksille. Jaa ajatuksiasi lähipiirisi kanssa. Tarkastele vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa ennen kuin toimit.

LEIJONA

Anna pölyn laskeutua ennen liikkeelle lähtemistä. Muutokset vetävät sinua nyt puoleensa. Yritä olla kärsivällinen ja olla tuputtamatta mielipiteitäsi.

NEITSYT

Tarjoa apuasi sitä tarvitsevalle. Päivä tutustuttaa sinut uusiin ihmisiin ja antaa sinulle tilaisuuden oppia jotain hyödyllistä. Pidä mielesi avoimena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Kanavoi energiasi sinne, missä siitä on sinulle eniten iloa. Tunteet räiskyvät tänään herkästi. Säästä suuret päätökset tuonnemmaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Nosta äänesi kuuluviin. Kaikki on tänään kiinni kommunikoinnista, joten ilmaise itseäsi rohkeasti. Sinun ei tarvitse mahtua muiden sanelemiin muotteihin.

JOUSIMIES

Lähde uuteen mukaan koko sydämelläsi. Saat päivästä enemmän irti olemalla rohkeasti oma itsesi, vaikka se herättäisi huomiota ja kysymyksiä ympärilläsi.

KAURIS

Muutos vetää sinua puoleensa. Älä anna jännityksen kaipuun sokaista sinua. Selvitä itsellesi ensitöiksesi, mitä toivot tulevalta.

VESIMIES

Älä anna epävarman hetken saada sinua epäilemään kaikkea. Yksittäinen takaisku ei kerro kaikkea. Saat hyvän neuvon yllättävältä taholta.

KALAT

Luota intuitioosi päivän haasteiden keskellä. Onnelliset sattumat seuraavat toinen toistaan tänään, jos annat niille tilaisuuden. Keskity yhteen asiaan kerrallaan.

OINAS

Avaa silmäsi. Etenkin työmarkkinoilla kannattaa olla nyt valppaana otollisten tilaisuuksien ja kontaktien varalta. Onni on tänään puolellasi.

HÄRKÄ

Ota selvää siitä, mikä on mahdollista ja realistista tällä hetkellä. Haaveilu on sallittua, mutta ota haltuun yksi helposti käsiteltävä etappi kerrallaan.

KAKSONEN

Sinulla on kaikki tarvittava saadaksesi asioihin vauhtia. Usko itseesi. Kiinnitä huomiota terveyteesi ja selvitä hyvinvointiisi liittyvä kysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla