Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Uusi asenne on paras keino edetä asioissa. Päästä irti ajatusmalleista, jotka vain hidastavat menoasi. On aika uudistaa kuvioita kaikessa, mihin ryhdyt.

OINAS

Älä sekaannu asioihin, jotka eivät kuulu sinulle. Luota siihen, että jokainen hoitaa omat asiansa. Tarjoa neuvojasi vasta sitten, kun niitä pyydetään.

HÄRKÄ

Muutokset ovat tänään kiinni itsestäsi. Älä istu odottelemassa, että joku muu tarttuisi toimeen. Suuntaa sinne, missä tapahtuu.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Kiinnitä huomiota terveydentilaasi. On hyvä hetki aloittaa uusi harrastus tai innostua vaikkapa ruuanlaitosta. Hyvissä rutiineissa piilee paljon voimaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Ole tarkkana siitä, mitä tulet toivoneeksi. Haaveesi toteutuminen voi olla lähempänä kuin arvaatkaan. Kiitollisuus on avainsana.

LEIJONA

Anteliaisuutesi huomataan, ja se tuo valoa monen päivään. Muista silti pitää huolta myös itsestäsi. Oma jaksamisesi menee kaiken muun edelle.

NEITSYT

Ole joustava suunnitelmia laatiessasi. Luvassa voi olla viime hetken muutoksia. Luota vaistoosi päätöksiä tehdessäsi.

VAAKA

Ristiriitoja ja väittelyitä syntyy tänään helposti. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa yhteisymmärrystä ei vain synny. Anna asioille aikaa kehittyä.

SKORPIONI

Lähde hemmottelemaan itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Valitse hyvä seura tai oma rauha sen mukaan, mikä tuntuu parhaalta. On uusien alkujen aika.

JOUSIMIES

Pidättäydy kritisoimasta turhia. Anna asioille ja ihmisille aikaa kehittyä. Lopullisia päätöksiä ei kannata vielä tänään tehdä.

KAURIS

Ajattele käytännönläheisesti. Nyt kannattaa tehdä täsmällisiä ratkaisuja ja osoittaa kaikille, että sinuun voi luottaa. Vältä kiivaita väittelyitä.

VESIMIES

Viehätysvoima avaa tänään ovia. Luota itseesi ja anna persoonallisuutesi loistaa uusia ihmisiä tavatessasi. Nyt ei ole aika piilotella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla