Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ilmassa on jännitteitä. Hermosi saattavat paukkua tänään, eikä sinun kannata kieltäytyä avuntarjouksesta. Näytä läheisellesi, että välität.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAURIS

Salaisuuksien pitäminen voi olla tänään hankalaa. Saat korviisi arkaa tietoa, jota kannattaa punnita tarkkaan. Muiden asioihin sekaantuminen kannattaa jättää kokonaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Päivällä on paljon tarjottavaa. Liikkeellä on paljon hyödyllistä tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Opit tänään jotain arvokasta myös itsestäsi.

 

KALAT

Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä tai pidä ketään itsestäänselvyytenä. Pienikin annos ylimielisyyttä voi kostautua tänään nopeasti.

 

OINAS

Jotain jännittävää on nyt tuloillaan. Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön tai ihmiseen. Aktiivisuus vetää puoleensa hyviä juttuja.

 

HÄRKÄ

Käy paperiasiat läpi tarkasti katsoen. Yksityiskohdat kannattaa tarkistaa kahdesti, niin vältyt mokalta. Pyri olemaan aikaisin liikkeellä tänään.

 

KAKSONEN

Aktiivisuudesta saa pisteitä. Älä anna muiden hoitaa asioita, jotka ovat lähimpinä sydäntäsi. On nyt tärkeää, että menet vaikuttamaan ja osallistumaan.

 

RAPU

Pidä huolta terveydestäsi. Luo itsellesi tarvittaessa uusia arkirutiineja, jotka edesauttavat hyvinvointiasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Sinulle tarjotaan apua yllättävältä suunnalta. Mieti heti, mitkä motiivit auttajaasi ajavat. Hän saattaa odottaa sinulta vastapalveluksia.

 

NEITSYT

Tasainen tahti on tänään avain menestykseen. Puske eteenpäin esteiden läpi luopumatta leikistä, vaikka kaikki ei sujuisikaan suunnitelmiesi mukaan.

 

VAAKA

Joku lähistöllä tarvitsee apua. Mene hänen tuekseen, vaikka sinulla olisi hommaa omastakin takaa. Rakkauselämääsi kuuluu hyvää.

 

SKORPIONI

Olet tänään parhaimmillasi omissa oloissasi. Väärinkäsitysten vaara on ilmassa. Valikoi sanasi tarkkaan ja muista myös kuunnella.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla