Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Seuraa sydäntäsi päätöksiä tehdessäsi. Et voi antaa nyt muiden mielipiteiden vaikuttaa sinuun liikaa. Ole uskollinen omalle jutullesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Jaa lähipiirisi kanssa, mitä mielessäsi liikkuu. Valikoi tarkkaan, kenet lasket luotettavaksi. Vältä ylilyöntejä kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

On aika suunnitella maisemanvaihdosta tai muuta virkistävää käännettä. Älä kasaa itsellesi paineita. Tarpeettomille stressinaiheille voit viitata kintaalla.

 

VESIMIES

Katso tarkkaan, mihin rahasi kuluvat. Voit olla pulaan joutuneelle avuksi myös muuten kuin taloudellisella tuella. Läsnäolo ja hyvät neuvot ovat tarpeen.

 

KALAT

Anna itsellesi lupa iloita hyvistä uutisista. Päivä tuo mukanaan aihetta juhlaan. Yhteydenotto yllättävältä taholta saa sinut miettiväiseksi.

 

OINAS

Lähde reissuun tai tapaamaan ihmistä, jota et ole nähnyt aikoihin. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä. Edessäsi on merkittävä päätös.

 

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle. Muutosten ikuinen suunnittelu ei vielä saa asioita eteenpäin. Ryhdy itse oma-aloitteiseksi odottelematta muita ikuisuuksiin.

 

KAKSONEN

Älä anna kenenkään arvailla, oletko hänen luottamuksensa arvoinen. Ole paikalla ja ajoissa, äläkä puhu salaisuuksiksi tarkoitettuja juttuja eteenpäin.

 

RAPU

Sinulle avautuu tänään kiinnostavia mahdollisuuksia. Kysele tarvittaessa tuttavapiirisi mielipiteitä. Varaa aikaa harkintaan etenekin, jos kyseessä on rahallinen satsaus.

 

LEIJONA

Pysyttele kaukana draamasta. Laatuaika kotona tai rakkaan harrastuksen parissa on nyt juuri sitä, mitä kaipaat. Päästä ajatuksesi vaihtamaan vapaalle.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan ihmistä, jota et ole nähnyt aikoihin. Juttele suunnitelmistasi hänelle ja kuuntele tarkkaan, jos hänellä on sinulle ehdotuksia tai neuvoja.

 

VAAKA

Ole avoin kaikelle uudelle. Sinun on aika kyseenalaistaa tietyt puolet itsestäsi. Heittäydy täysillä mukaan kaikkeen, mihin ryhdyt tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla