Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Kanavoi energiasi johonkin rakentavaan. Nyt kannattaa keskittyä täysillä siihen, mitä olet tekemässä. Yllätyt iloisesti lopputuloksesta.

LEIJONA

Positiivinen asenne tarttuu ihmisiin ympärilläsi. Pääset loistamaan omassa elementissäsi tänään. On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhaan ystävään.

NEITSYT

Mieti, mitä todellisuudessa haluat. On hyvä hetki tutkia tarkemmin vaihtoehtojasi. Saat perheenjäseneltä hyvän vinkin tulevaa varten.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Ota selvää sinua kiinnostavasta asiasta. Tietoa on nyt tarjolla kaikkialla, joten pidä silmäsi auki. On hyvä hetki pohtia kodin tai työpaikan vaihtoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Työasioihin on luvassa yllätyksiä. Mikään ei nyt mene täysin suunnitelmiesi mukaan. Ole kaikessa mukana rennolla asenteella ja valmiina sopeutumaan.

JOUSIMIES

Pidä huolta itsestäsi. Joku saattaa kärkkyä tilaisuutta käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Huolehdi siitä, että rajojasi kunnioitetaan.

KAURIS

Pidä yksityisasiat omana tietonasi. Rehellisyys on tärkeää, mutta niin on myös rajojen kunnioittaminen. Positiivisia muutoksia on luvassa aivan nurkan takana.

VESIMIES

Olet nyt askeleen edellä muita. Nyt ei kannata lykätä huomiseen asioita, jotka voisit hoitaa jo tänään. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi.

KALAT

Kuuntele läheistäsi, mutta älä suostu heikon hetken iskiessä mihin tahansa. Ajattele myös omaa parastasi ja jaksamistasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

OINAS

On aika antaa tilaa muutoksille. Löydät itsestäsi uusia puolia ja saat ideoita, joita kannattaa lähteä seuraamaan. Läheiselläsi on sinulle uutisia.

HÄRKÄ

On hyvä hetki tehdä taustatyötä. Pidä suunnitelmasi omana tietonasi, ellet halua uteliaita tungettelemaan. Julkista suunnitelmasi vasta sitten, kun olet siihen valmis.

KAKSONEN

Annos realismia on nyt hyväksi. Käänny hyvän ystävän tai perheenjäsenen puoleen, jos kaipaat neuvoja. Pelaa varman päälle kaikessa, mihin ryhdyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla