Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Kanavoi energiasi viisaasti. Voit vaikuttaa päivän antiin paljon omalla asenteellasi. Ole avoin ja aidosti läsnä etenkin ihmissuhteissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Mieti menneisyyden tapahtumia, sillä siellä piilee vastauksia myös nykyhetken kysymyksiin. Kuuntele tarkkaan, mitä sanottavaa uusilla tuttavuuksilla on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Kiinnitä huomiota tuttavaan, jonka elämässä on meneillään suuria muutoksia. Voit oppia häneltä jotain arvokasta. Ole valmis muuttumaan.

 

VAAKA            

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Voimien yhdistäminen kaverin kanssa voi olla hyvä ajatus. Olet ottamassa uutta haastetta vastaan.

 

SKORPIONI

Tekosi painavat sanojasi enemmän. Lähde mukaan johonkin uuteen ja jännittävään. On aika etsiä rajojasi ja heittäytyä seikkailumielellä mukaan.

 

JOUSIMIES

Anna mielikuvituksesi vaeltaa. Voit miettiä realiteetteja myöhemmin, mutta nyt on aika haaveilla. Älä aseta itsellesi rajoituksia.

 

KAURIS

Elämäntapamuutos voisi olla paikallaan. Ihmissuhteisiisi on luvassa muutoksia. Mieti, mikä on kaikkien kannalta paras vaihtoehto.

 

VESIMIES

Tee jotain jännittävää ja haastavaa. On aika etsiä rajojasi ja ottaa tarpeen tullen muutama kolhu vastaan. Älä säiky pienistä.

 

KALAT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. Päivä tutustuttaa sinut kiinnostaviin ihmisiin, jotka osoittautuvat tulevaisuudessa hyödyllisiksi kontakteiksi.

 

OINAS

Tee omaa juttuasi rehellisesti ja nöyrästi, niin voit vain voittaa. Harkitse tarkkaan, kannattaako mielipiteesi antaminen, vai olisiko parasta pysyä välillä puolueettomana.

 

HÄRKÄ

Vanha ystävä palaa kuvioihin. On hyvä hetki uusien taitojen opettelemiselle tai vanhojen kertaamiselle. Älä haaskaa aikaa turhanpäiväiseen kinasteluun.

 

KAKSONEN

Joku saattaa laverrella, jos uskot salaisuutesi väärään osoitteeseen. Ole terveen kriittinen ja sano mieluummin liian vähän kuin liikaa. Ota opiksi menneistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla