Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Ilahduta ystävää tai kumppania spontaanilla vedolla. Yllätyksiä on muutenkin luvassa tänään. Ole oma itsesi joka käänteessä ja ota kaikki irti päivän tarjoamista kokemuksista.

NEITSYT

Älä usko kaikkea, mitä kuulet. Joku saattaa värittää tarinaansa näyttääkseen silmissäsi paremmalta. Pidä puoliasi, jos huomaat hänen sumuttavan sinua.

VAAKA

Paineet saattavat purkautua tänään väärällä hetkellä tai odottamattomaan kohteeseen. Hidasta tahtia ja kuuntele niin itseäsi kuin muitakin. Pura stressi tekemiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Seuraa herännyttä mielenkiintoasi. Elämääsi on ehkä ilmaantunut uusi ihminen, tai ehkä löydät itsesi erikoisesta tilanteesta. Älä säikähdä haastetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Vaihda reilusti vapaalle ja pidä hauskaa. Päivä heittää sinulle odottamattoman haasteen. On hyvä hetki etsiä itsestäsi uusia puolia.

KAURIS

Jokin kotonasi kaipaa tänään huomiotasi. Kyse voi olla järjestelyoperaatiosta tai perheenjäsenen dilemmasta. Kokemuksiesi jakaminen voi auttaa.

VESIMIES

Kuuntele kokemuksen ääntä ratkaisuja pohtiessasi. Vastaus voi löytyä omasta menneisyydestäsi tai läheisen ihmisen antamasta neuvosta. On aika ottaa askel eteenpäin.

KALAT

Luvassa on hienoisia pettymyksiä. Muista tarkistaa epäselvät tiedot luotettavasta lähteestä. Ulkopuolisten mielipiteet kannattaa jättää omaan arvoonsa.

OINAS

Pääset tänään pitkälle, jos saat itseesi vauhtia jo varhain. On hyvä hetki edistää useampaa asiaa samanaikaisesti. Läheiselläsi on sinulle yllättäviä uutisia.

HÄRKÄ

Hyppää mukaan uuteen seikkailuun. Vietä enemmän aikaa niiden asioiden ja ihmisten parissa, joista tulee sinulle hyvä olo. On hyvä hetki opetella uusia taitoja.

KAKSONEN

Suuntaa eteenpäin vaistosi ohjaamana. Nyt kannattaa heittäytyä, vaikka kaikkiin kysymyksiisi ei olisi vielä vastauksia. Anna romantiikalle tilaa.

RAPU

Pidä silmät auki epätavallisten tilaisuuksien varalta. Onni potkaisee sinua tänään. Ole valmis voittamaan epävarmuutesi ja tarttumaan ojennettuun tilaisuuteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla