Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Kotona sattuu ja tapahtuu tänään. Pidä taukoa ja suuntaa huomiosi välillä kauas ongelmakohdista. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

LEIJONA

Tee muutokset oikeista syistä. Kuuntele itseäsi ja erotu rohkeasti joukosta, jos se tuntuu tarpeelliselta. Ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seura tekee sinulle hyvää.

NEITSYT

Avoin keskustelu on nyt paikallaan. Hetki on otollinen haaveilulle ja kiinnostavan ihmisen kanssa lähentymiselle. Vanhojen ajatusmallien kyseenalaistaminen kannattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Vältä ylireagointia. Päivä yllättää sinut monissa käänteissä tänään. Pidä rauha maassa ja pura väärinkäsitykset heti alkuunsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Anna tapahtumille kunnon potku eteenpäin. Moni asia odottaa nyt vain sinun aloitettasi. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

JOUSIMIES

Älä lähde mukaan kehää kiertävään väittelyyn, jos se käy hermoillesi. Ota draamaan etäisyyttä ja keskity asioihin, jotka tuovat iloa juuri sinulle.

KAURIS

Käy läpi vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa. Sinun ei tarvitse kiirehtiä tekemään ratkaisuja, jos et koe olevasi niihin valmis. Keskity kuuntelemaan itseäsi ja muita.

VESIMIES

Itsekurista ja järjestelmällisyydestä on tänään iloa. Pyri toimimaan oikein tilanteessa kuin tilanteessa. Pidä mielesi avoinna toisenlaisille näkökulmille.

KALAT

Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on hyötyä. Nyt kannattaa tarjota säästelemättä apua muille. Saat ilahduttavan vastapalveluksen yllättävällä hetkellä.

OINAS

Kuuntele ja ota opiksi. Liikkeellä on nyt paljon hyödyllistä tietoa. On hyvä hetki suunnitella tulevia reissuja tai työelämän siirtoja.

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle vaistoasi kuunnellen. Tylsistyminen ei vie kohti hyviä ratkaisuja, joten pysyttele mieluummin aktiivisena. Joku heittää sinulle kiinnostavan ehdotuksen.

KAKSONEN

On hyvä hetki oppia uutta ja heitellä ilmoille toiveita. Ole valmis kehittämään itseäsi ja katsomaan peiliin. On aika luopua huonosta tavasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla