Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Keskity tutkimaan mahdollisuuksiasi ja pohtimaan, mikä vetää sinua eniten puoleensa. Anna muiden tehdä omiaan ja unohda tyystin tekemistesi toisille selittely.

RAPU

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Anna vaistosi johdattaa sinua eteenpäin. Olet parhaimmillasi päästessäsi toteuttamaan itseäsi.

LEIJONA

Älä anna kenenkään pitää sinua itsestäänselvyytenä. Anteliaisuudellakin on rajansa. Pidä huolta myös omasta jaksamisestasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Kaikki ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan. Varaudu henkisesti yllätyksiin ja vauhdikkaaseen menoon. Nopea sopeutuminen on valttia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

On hyvä hetki laajentaa maailmankuvaasi. Tutustu uuteen aihepiiriin esimerkiksi lukemalla tai dokumentteja katsomalla. Uuden oppiminen tuo nostetta itseluottamukseesi.

SKORPIONI

On aika lykätä liikkeelle muutoksia arjessasi. Älä takerru menneiden ongelmiin, vaan suuntaa huomiosi positiivisiin asioihin. Satsaa viihtyisään ja toimivaan kotiin.

JOUSIMIES

Luota itseesi ja tulevaan. Päästä itsesi helpommalla ja hyväksy seikat, jotka eivät olet sinun päätettävissäsi. Sokeasti uuteen ihmisiin luottaminen tuskin kannattaa.

KAURIS

Käy vaihtoehtojasi läpi. Vanha ja tuttu ongelma voi nousta tänään pinnalle. Hoida asia tällä kertaa pois päiväjärjestyksestä.

VESIMIES

Hidasta tahtia ja omistaudu itsellesi. Anna aikaa omien haaveidesi tutkimiselle. Muiden ei pitäisi tehdä päätöksiä puolestasi.

KALAT

Kanavoi energiasi luovuutta kysyviin hommiin. Mielikuvituksesi laukkaa nyt omia reittejään. Ota kaikki irti idearikkaasta vaiheesta.

OINAS

On hyvä hetki opetella uusia asioita. Käänny vinkkien tarpeessa kokeneemman ihmisen puoleen tai uppoudu tiedon hankintaan omin avuin. Uteliaisuus on plussaa.

HÄRKÄ

Nyt kannattaa varmistua faktoista kaikessa rauhassa ennen kuin vedät johtopäätöksiä. Liikkeellä saattaa olla sekavaa tietoa ja värittyneitä huhuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla