Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Älä tee päättömyyksiä intosi sokaisemana. Joku kuorruttaa sinut tänään kohteliaisuuksilla. Pidä varasi, sillä hänellä saattaa olla kyseenalaiset motiivit.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Tarjoa apua silloin, kun sitä tarvitaan. Voit pelastaa tuttavan, perheenjäsenen tai jopa vetovieraan pinteestä. Rakkauselämäsi on nyt etusijalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Ehdota ratkaisuja kinkkiseen tilanteeseen. Et ole kaikesta vastuussa, eikä sinun tarvitse maksaa muiden tekemistä virheistä. Yhteistyö ja tasapaino ovat pääelementit.

 

NEITSYT

Satsaa itsesi kehittämiseen. Opit nyt vauhdilla uusia asioita. On aika tehdä perustavanlaatuisia muutoksia elämääsi hyvinvointiasi ajatellen.

 

VAAKA            

Ole tarkkana vaativaksi heittäytyvän ihmisen kanssa. Diplomaattisuus on hyväksi, mutta hänelle on myös uskallettava sanoa vastaan. Aseta itse rajat.

 

SKORPIONI

Lähde lyhyelle matkalle tai etsi muita tapoja vaihtaa maisemaa vähintään mielessäsi. Tarvitset uutta ajateltavaa. Ilmassa on ihastusta.

 

JOUSIMIES

Tarkastele uutta tilannetta joka kantilta. Kärsivällisyys on nyt tarpeen. Älä kiirehdi tekemään ratkaisuja epävarmassa asemassa.

 

KAURIS

Anna kodillesi piristeruiske hankkiutumalla turhasta tavarasta eroon. Ole kuulolla, kun läheisesi kääntyy puoleesi arkaluontoisen ongelman kanssa.

 

VESIMIES

Kohdallesi osuu tilaisuus, joka vaikuttaa lupaavalta. Käy yksityiskohdat suurennuslasin kanssa läpi. Sinulta menee muuten jotain tärkeää ohi.

 

KALAT

Tee päätöksesi faktatiedon perusteella. Mututuntumaan luottaminen väärässä kohdassa voi koitua kalliiksi. Kuuntele kokeneemman neuvoja.

 

OINAS

On aika pohtia rahankäyttöäsi. Muutamalla pienellä muutoksilla saat ihmeitä aikaan. Kokeile muutenkin uusia tapoja arjen pyörittämiseen.

 

HÄRKÄ

Sinun on tullut aika lähteä liikkeelle. Ikuisuuksiin suunnitteleminen ei yksinään vie sinua mihinkään. Mukava yllätys ilahduttaa sinua tänään.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla