Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Keskity kuuntelemaan tänään. Rauhallisuus on valttia. Sulattele kuulemaasi huolella ja kerro oma mielipiteesi vasta pölyn laskeuduttua.

HÄRKÄ

Sinulta kysytään nyt sekä yhteistyökykyä että johtamista. Ota ohjat tarvittaessa käsiisi. Ehdota ratkaisuja ryhtymättä dramatisoimaan tilannetta.

KAKSONEN

Pidä mielessä pitkän tähtäimen tavoitteesi. Nyt on hyvä hetki tehdä jotain konkreettista edetäksesi kohti unelmiasi. Pienelläkin askeleella on väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Mielikuvituksesi on nyt paras ystäväsi. Poikkeuksellinen tilanne kysyy luovuutta ja kykyä sopeutua. Myös huumorintaju kannattaa nyt ottaa käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Ota yhteyttä vanhaan ystävään. On hyvä hetki lämmitellä syystä tai toisesta viilentyneitä välejä. Muista ottaa rennosti ja keskittyä välillä itseesi.

NEITSYT

On hyvä hetki pysähtyä miettimään, mitä todellisuudessa toivot tulevalta. Anna mielikuvituksesi vaeltaa ja kirjaa haaveet ylös. Päivä tuo mukanaan yllätyksen.

VAAKA

Omistaudu itsellesi tänään. On tärkeää, että pidät huolta jaksamisestasi. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla.

SKORPIONI

Kuuntele vaistoasi. Sinun ei tarvitse jäljitellä ketään, tai mahtua minkäännäköiseen muottiin. Ole oma itsesi ja etsi omanlaisiasi tapoja hoitaa asioita.

JOUSIMIES

Kohdallesi osuu lupaava tilaisuus. Sinun on aika kyseenalaistaa reilusti vanhat ajatusmallisi. Älä anna ylpeyden muodostua esteeksi kehityksellesi.

KAURIS

Älä anna tunteidesi tehdä sinulle temppuja. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle. Muista liikunta, terveellinen ruokavalio ja riittävä uni.

VESIMIES

Pidä kiinni laatimastasi budjetista. Et kaipaa nyt lisästressiä elämääsi. Hoida lupaamasi asia mitä pikimmiten pois päiväjärjestyksestä.

KALAT

Seuraa vaistoasi. Avoimuus on tänään tärkeää. Ota sinua kaiveleva asia puheeksi, jos se tuntuu nakertavan omaatuntoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla