Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä huolta terveydestäsi. Jaksamisesi on tänään koetuksella myös tunne-elämäsi puolella. On aika tehdä ryhtiliike ja lyödä asioita lukkoon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Tarkastele saamaasi tarjousta lähempää. Perusteellinen harkinta on nyt paikallaan, joten hillitse impulssejasi. Ole tarkkana imarteluun taipuvaisen tyypin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Näytä, mihin pystyt. Älä jätä ideoitasi puheiden tasolle, sillä nyt on tullut aika kokeilla niitä käytännössä. Tärkeintä on, että uskot itseesi.

 

RAPU

Älä ujostele turhia, kun loistava tilaisuus osuu kohdallesi. Nyt on tartuttava ojennettuihin mahdollisuuksiin, ennen kuin ne vilahtavat ohitsesi.

 

LEIJONA

Kiinnitä huomiota siihen, miten hoidat raha-asiasi. Nyt ei ole aika olla suurpiirteinen. Pidä sovituista jutuista kiinni.

 

NEITSYT

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Suora puhe avaa tänään paljon solmuja. Suuntaa energiasi sinne, missä siitä on todellista hyötyä.

 

VAAKA            

Päivä sisältää silmiä avaavan keskustelun. On tullut aika hakea uutta suuntaa. Saat tänään tietoosi jotain, joka auttaa päätöksen tekemisessä.

 

SKORPIONI

Varaa päivästä aikaa ystäville ja perheellesi. Kotisi kaipaa pientä laittamista. On aika kylvää arkeesi muutoksen siemeniä.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tunteitasi valloilleen, sillä se johtaisi vain vaikeasti korjattaviin virheisiin. Selvitä asioiden taustat sen sijaan, että uskoisit huhuja.

 

KAURIS

Ota kaikki irti positiivisesta vaiheesta. On aika heittäytyä uusiin seikkailuihin. Pidä kaiken hulinan keskellä huolta perusasioista, kuten unesta ja ruokavaliosta.

 

VESIMIES

Vedät tänään kehuja ja kiitosta puoleesi. Älä ujostele huomiota, sillä se on täysin ansaittua. Omat haaveesi ovat nyt kaiken keskipisteenä.

 

KALAT

Tee selkeitä ratkaisuja faktoihin luottaen. Sinun on tiedostettava, mihin pystyt. Älä lähde mukaan riskialttiiseen hankkeeseen, jos vaistosi varoittaa siitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla