Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Satsaa aikasi ja energiasi sinne, missä niitä tarvitaan eniten. Optimistinen asenne tekee tänään ihmeitä. Älä jätä mitään puolitiehen, vaan sinnittele haasteet läpi.

OINAS

Pidä yksityisasiat omana tietonasi. Nyt ei kannata julkistaa uutisia, ennen kuin olet niistä täysin varma. Kärsivällisyys auttaa sinut pitkälle.

HÄRKÄ

On uusien alkujen aika. Anna itsellesi tilaisuus kokeilla jotain erilaista ja jännittävää. Myös epäonnistuminen on sallittua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ostoksia kannattaa pitää tänään tarkasti silmällä. Säästä pahan päivän varalle ja heittäydy luovaksi. Mielikuvituksen avulla löydät uusia ratkaisuja talouteesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Toisinaan sinun tarvitsee vain pyytää. Älä jää yksin ihmettelemään ongelmaasi, vaan käänny luotettavan ihmisen puoleen. Apua on luvassa.

LEIJONA

On hyvä hetki maiseman vaihtamiselle ja uuden oppimiselle. Älä seuraa sokeasti kenenkään muun agendaa, vaan kuuntele itseäsi. Vaistosi ei johda sinua harhaan.

NEITSYT

Ole valmis lähtemään liikkeelle heti, kun sopiva tilaisuus osuu kohdallesi. Onni potkii sinua tänään. Joku kääntyy puoleesi apua pyytääkseen.

VAAKA

On hyvä hetki lähteä tapaamaan uusia ihmisiä. Solmi kontakteja ja juttele kiinnostavien tyyppien kanssa. Saat mielenkiintoisen näkökulman vanhaan ja tuttuun kuvioon.

SKORPIONI

Pysy liikkeessä ja pidä motivaatiosi korkealla. Tärkeintä on nyt, ettet jätä leikkiä kesken. Takaiskujen ei pidä antaa lannistaa.

JOUSIMIES

On uusien seikkailujen aika. Päivä yllättää sinut uutisilla, joita ei ehkä ole helppo ottaa vastaan. Anna romantiikalle tilaa.

KAURIS

Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka tuovat elämääsi lähinnä turhaa draamaa. Sinun ei tarvitse ottaa ylimääräisiä vaatimuksia vastaan keneltäkään. Kuuntele itseäsi.

VESIMIES

Katso tänään tarkkaan, kenelle avaudut. Salaisuudet leviävät nopeasti, jos et valikoi ystäviäsi huolella. Nauti ajasta omissa oloissasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla