Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Sinnikkyytesi vie sinut pitkälle tänään. Älä luovuta negatiivisten kommenttien vuoksi. Jätä ne omaan arvoonsa ja toimi itse omana moottorinasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Joku yrittää harhauttaa sinua parhaansa mukaan. Pidä ajatuksesi olennaisessa. Pääset parhaisiin tuloksiin keskittymällä yhteen asiaan kerrallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Ole täysillä mukana siinä, mitä teet. Pääset paikkailemaan tänään aiempaa kömmähdystäsi. On otollinen hetki anteeksipyynnöille.

 

KALAT

Pidä järki mukana kaikessa, mihin ryhdyt. Tahdin hidastaminen voi säästää sinut katastrofilta. On aika puhdistaa ilmaa ja kääntää sivua.

 

OINAS

Tartu ojennettuun tilaisuuteen ja ota siitä kaikki irti. Uskalla ajatella tänään omaa parastasi. Käy läpi tärkeysjärjestystäsi.

 

HÄRKÄ

Tarjoa apua vanhalle ystävälle tai sukulaiselle. Ystävällinen eleesi pelastaa hänen päivänsä. Pidä raha-asioita silmällä ja säästä tulevaa varten.

 

KAKSONEN

Myötätunto ja kärsivällisyys vievät tänään pitkälle. Varaa päivästäsi aikaa läheisillesi. Joku tarvitsee sinua nyt tuekseen ja kuuntelijakseen.

 

RAPU

Työelämään on luvassa muutoksia. Uudet tuulet vievät sinua yllättävään suuntaan. Avoin mieli on paras aseesi tänään.

 

LEIJONA

Tapaat ihmisiä, joista saat inspiraatiota. Kuulet kiinnostavia näkemyksiä, jotka laajentavat horisonttiasi. On aika tehdä päätöksiä.

 

NEITSYT

Mikään ei ole tänään varmaa, joten etene avoimin mielin. Pysy ajan tasalla kaikesta, mitä ympärilläsi on meneillään. Valppaus on nyt valttia.

 

VAAKA

Maisemanvaihdos voi opettaa sinulle paljon. Myös uusiin ihmisiin tutustuminen ajaa saman asian. Päivän keskustelut avaavat sinulle maailmoja.

 

SKORPIONI

Ota kaikki uutuudet vastaan avoimin mielin. Erilaisuus rikastuttaa päivääsi. On aika heittäytyä ja kokeilla jotain tavallisesta poikkeavaa.

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla