Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Kaikki sinua liikuttava ei välttämättä ole energiasi ja aikasi arvoista. Valitse tarkkaan, mikä ansaitsee tänään huomiosi. Älä jää kiertämään toivotonta kehää.

KALAT

Varmista, että olet tilanteen tasalla ennen kuin toimit. Sinua saattaa poltella kiire asioissa eteenpäin, mikä voi saada sinut vetämään hätiköityjä johtopäätöksiä.

OINAS

On aika vähentää puhetta ja satsata suoraan toimintaan. Älä anna ulkoisten tekijöiden määrittää sinua. Lähelläsi on joku, joka tartuttaisi epävarmuutensa mielellään myös sinuun.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Joku kritisoi nyt herkästi joka liikettäsi. Pidä pää kylmänä. Sinun on nyt tiedettävä, mihin olet matkalla ja suljettava tarvittaessa korvasi kommenteilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Seuraa sydäntäsi tänään. Saat runsaasti palautetta ja neuvoja, joiden kuunteleminen on itsestäsi kiinni. Tärkeintä on, miten päätöksesi vaikuttaa omaan elämääsi.

RAPU

Seiso sanojesi takana. Tänään on oikea päivä lupauksien lunastamiseen. Läheiselläsi on sinulle pyyntö, joka voi tulla sinulle täytenä yllätyksenä.

LEIJONA

Pidä huomiosi omissa projekteissasi. Sivullisena muiden asioihin sekaantuminen ei johda tänään mihinkään hyvään. Hillitse myös haluasi lähteä neuvomaan toisia.

NEITSYT

On hyvä hetki lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin. Myös työrintamalla saattaa olla jotain kiinnostavaa näköpiirissä. Uteliaisuus vie sinut oikeaan paikkaan.

VAAKA

Vie aloittamasi hommat kunnialla loppuun. Tarjoa apua sukulaiselle tai kaverille, joka on joutunut hankalaan paikkaan. Yllättävä kohtaaminen tuo päivääsi uutta väriä.

SKORPIONI

Lähde kohti uusia haasteita. On aika kokeilla rohkeasti jotain, mikä jännittää sinua. Itsesi ylittäminen tuntuu hienolta ja valaa sinut täyteen itseluottamusta.

JOUSIMIES

Mielikuvituksesi saa tänään ruokaa uusista paikoista ja ihmisistä. Myös hyvän kirjan lukeminen voi ajaa saman asian. On otollinen hetki ideoiden syttymiselle.

KAURIS

On aika kaivaa tekemättömien asioiden lista esiin. Voit saada tänään monta raksia ruutuun. Kyse voi olla työasioista tai vaikkapa kodin laittamisesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla