Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Luota omaan arvostelukykyysi. Tarjolla on nyt mielipiteitä ja ristiriitaista tietoa, eikä sen perässä pysyminen tunnu mahdolliselta. Älä kiirehdi vetämään johtopäätöksiä.

RAPU

Valikoi huolella, mihin kulutat aikasi. Kaikki ympärilläsi tapahtuva ei ole niin tärkeää, että sinun kannattaisi antaa sille huomiosi. Keskity siihen, mikä tuottaa iloa juuri sinulle.

LEIJONA

Etsi tasapainoa hauskuuden ja hyödyllisen välimaastosta. Sinulla on tänään runsaasti velvollisuuksia hoidettavinasi, mutta niihin ei tarvitse suhtautua turhan ryppyotsaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Mieti kahdesti ennen kuin lähdet suuntaan tai toiseen. Erityisesti työelämässä kannattaa ajatella, minkälaisia viestejä lähetät ympäristöösi. Diplomaattinen asenne säästää sinut paljolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Ota rennosti ja suunnittele tulevaa. On hyvä hetki antaa mielikuvituksen vaeltaa ja ideoiden tulla. Menneisyydestä tuttu haave saattaa nousta uudestaan ajatuksiisi.

SKORPIONI

Äkkikäänne kylvää epävarmuutta. Pidä perusteellinen tilannepäivitys ennen kuin jatkat suuntaan tai toiseen. Tapaat kiinnostavan ihmisen.

JOUSIMIES

Uskalla keskittyä itseesi. Olet halukas auttamaan muita heidän pulmissaan, mikä ilahduttaa läheisiäsi. Muista ajatella myös omia tarpeitasi.

KAURIS

Päivä tuo mukanaan lupaavan käänteen työasioihin. Nyt on aika esittää toiveita ja laatia suunnitelmia. Moni asia on vain rohkeudestasi kiinni.

VESIMIES

On hyvä hetki tehdä hienosäätöä käytännön asioihin. Rahaan ja asumiseen liittyvät kysymykset on syytä hoitaa kohdilleen ennen kuin pikkujutusta kasvaa ongelma.

KALAT

Kiinnitä enemmän huomiota hyvinvointiisi. Ryhtiliike liikuntatottumuksiin ja ruokavalioon tekee hyvää. Kuuntele ennen kaikkea itseäsi.

OINAS

Seuraa sydäntäsi kaikessa, mihin tänään ryhdyt. Tärkeintä on, että tiedät itse, mitä olet tekemässä. Arvaamattomuutesi saattaa nostattaa ympärilläsi kysymyksiä.

HÄRKÄ

Epävarmuutta on ilmassa. Älä kiirehdi tekemään merkittäviä siirtoja, jos et koe olevasi niihin valmis. Keskity yhteen etappiin kerrallaan ja ole perusteellinen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla