Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

NEITSYT

Mieti nykyistä tilannettasi ja sitä, mihin suuntaan haluaisit sen kehittyvän. Anna vaistosi johdattaa sinua. Et voi osua väärään, jos olet rehellinen itsellesi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA            

On aika kerätä sinulle tärkeät ihmiset ympärillesi ja pitää hauskaa. Menneiden muisteleminen sopii päivään hyvin. Päivä tarjoaa sinulle hauskoja yllätyksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

SKORPIONI

Opit tänään paljon kuuntelemalla ja tarkkailemalla. Taustalla pysyminen auttaa sinua myös pysymään puolueettomana hankalassa tilanteessa.

 

JOUSIMIES

Ole tarkkana siitä, kenelle uskoudut. Liikkeellä on nyt turhan uteliasta porukkaa. Pidä huoli siitä, että rajojasi kunnioitetaan tarpeeksi.

 

KAURIS

Tarkkaile rahanmenoa. Nyt kannattaa välttää heräteostoksia ja ajatella tulevaa. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet.

 

VESIMIES

Älä haksahda uskomaan liian kauniilta kuulostavia lupauksia. Jos jokin haiskahtaa mielestäsi epäilyttävältä, on siihen luultavasti hyvä syy. Kuuntele itseäsi.

 

KALAT

Lähde tutustumaan uusiin ihmisiin. Sinulle on nyt tarjolla kaikenlaista uutta haastetta. Anna uteliaisuutesi johdattaa sinua eteenpäin.

 

OINAS

Älä anna tunteidesi ottaa valtaa väärässä kohdassa. Nyt on ajateltava järjellä ja edettävä asioissa etappi kerrallaan. Muista oma tärkeysjärjestyksesi.

 

HÄRKÄ

Ota muutokset avosylin vastaan. Ammenna voimaa ihmisistä, jotka ovat valinneet samankaltaisen polun kuin sinä. Kokemuksien jakaminen tekee hyvää.

 

KAKSONEN

Ota rauhallisesti. Kiirehtimiseen ei ole mitään syytä tänään. Ole uskollinen itsellesi joka käänteessä ja tee tarvittaessa ratkaisuja, jotka aukenevat vain itsellesi.

 

RAPU

Yllätyskäänne saa mielikuvituksesi lentoon. On aika tutkailla uusia mahdollisuuksia ja laatia suunnitelmia. Älä aseta itsellesi turhia rajoja.

 

LEIJONA

Kompromissiin taipuminen voi olla ainoa ratkaisu tänään. Ole valmis joustamaan ehdoistasi, niin kaikki sujuu helpommin. Reiluus ja tasa-arvoisuus menevät kaiken muun edelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla