Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Kanavoi energiasi johonkin, joka merkitsee paljon juuri sinulle. Säädä itse tärkeysjärjestys omassa elämässäsi kohdilleen. Muiden mielipiteille ei tarvitse antaa turhan paljon painoa.

LEIJONA

Ota väistämättömät muutokset vastaan. Käy läpi vaihtoehtosi ja lähde kokeilemaan parhaalta tuntuvaa polkua. Suunnanvaihdokset ovat sallittuja.

NEITSYT

Sinun on parasta ottaa nyt ohjat käsiisi. Jos haluat nähdä asioissa muutoksia, on sinun turha istua odottamaan muiden siirtoja. Moni asia on tänään kiinni itsestäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Älä haali itsellesi liikaa hommaa tänään. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Luota siihen, että parhaasi tekeminen riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Ota opiksi menneisyyden kokemuksistasi. Viehätysvoimastasi on tänään paljon iloa. Hyvän ensivaikutelman tekeminen ei tuota sinulle vaikeuksia.

JOUSIMIES

Nyt on hyvä hetki pysytellä tukevasti mukavuusalueellasi. Anna muiden tehdä omiaan. Sinun kannattaa nyt vältellä turhia riskejä.

KAURIS

Avoimin mielin käydyt keskustelut vievät kohti positiivisia muutoksia. Nyt on aika heitellä ilmoille toiveita ja nostaa esiin salaisia unelmia. Ne voivat olla realistisempia kuin luulet.

VESIMIES

Tunnesotkut värittävät päivää. Pyri hidastaman tahtia ja selvittämään asiat rauhallisesti kasvotusten. Väärinkäsitykset paisuvat tänään helposti.

KALAT

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On hyvä hetki istua alas keskustelemaan ja vaihtamaan mielipiteitä. Uudet näkökulmat ovat tervetulleita.

OINAS

Hetki on otollinen itsetutkiskelulle ja sisäiselle siivousurakalle. On tullut aika päästää irti ihmisistä ja asioista, jotka eivät tee sinulle hyvää. Ajattele omaa parastasi.

HÄRKÄ

Käy läpi strategiaasi. Nyt ei kannata lähteä liikkeelle liian nopeasti etenkään työasioissa. Huolellinen suunnittelu on kaikki kaikessa.

KAKSONEN

Panosta kotiisi. On tärkeää, että kaikki toimii ja voit ladata akkuja juuri sinulle sopivassa ympäristössä. Luvassa on yllättäviä uutisia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla