Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

RAPU

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään. Vanha tuttu menneisyydestä pyrkii takaisin elämääsi. Ole tarvittaessa valmis sanomaan hänelle ei.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

Muista olla kiitollinen kaikesta saamastasi. On aika ottaa askel eteenpäin. Menneistä irti päästäminen keventää oloasi ja vie sinut uusiin seikkailuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

NEITSYT

Raha-asioihin kannattaa nyt panostaa. Vakauteen on hyvä satsata. Turvallisuus ja tulevaisuus ovat päivän keskeisimmät teemat.

 

VAAKA            

Vie aloittamasi projekti loppuun asti. Päivä heittää eteesi haasteita, mikä kysyy rohkeutta ja sinnikkyyttä. Älä jätä leikkiä kesken, jos asia on lähellä sydäntäsi.

 

SKORPIONI

Seuraa polkua, joka tuntuu omaltasi. Pidä unelmasi päällimmäisinä mielessäsi. Pienikin askel eteenpäin voi olla nyt arvokas etappi.

 

JOUSIMIES

Muista uskoa hyvään jokaisessa ihmisessä. Optimismisi johdattaa sinut hyvien tyyppien seuraan ja tekee sinusta muiden silmissä viehättävän. Luota itseesi.

 

KAURIS

Ole henkisesti valmis ottamaan kritiikkiä vastaan. Poimi sen joukosta hyödyllisiltä tuntuvat seikat ja sovella niitä käytännössä. Avoimuus on valttia.

 

VESIMIES

Saat selville jotain arvokasta, joka voi auttaa sinua uuden suunnan ottamisessa. Olet suurten muutosten keskellä. Älä kiirehdi turhaan eteenpäin.

 

KALAT

On aika ajatella tulevaa. Suojele itseäsi mahdollisilta kolhuilta. Etenkin raha-asioissa ja terveytesi kanssa kannattaa pelata varman päälle.

 

OINAS

Raaka rehellisyys ei välttämättä ole nyt oikea tapa asioiden hoitamiseen. Ole tilanteen tasalla ja hyödynnä tunneherkkyyttäsi. Lue ihmisiä ennen kuin puhut.

 

HÄRKÄ

Älä jätä mitään kesken. Olisi nyt virhe antaa asioiden kasaantua. Pidä stressi poissa hoitamalla hommat pikaisesti pois päiväjärjestyksestä.

 

KAKSONEN

Älynlahjasi tekevät tänään vaikutuksen ihmisiin ympärilläsi. Rakkauselämässäsi puhaltavat onnelliset tuulet. On uusien alkujen aika.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla