Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Totuutta ei kannata nyt ryhtyä värittämään, vaikka se houkuttaisikin. Luota itseesi ja kykyihisi. Persoonallisuutesi valloittaa uudet tuttavat nyt vaivattomasti puolelleen.

RAPU

Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön tai sukella tutkimusmatkalle vieraaseen aihepiiriin. On hyvä hetki kiinnostua erilaisista asioista ja laajentaa näkökenttää.

LEIJONA

Vedät katseita puoleesi tänään. Älä ryhdy piilottelemaan persoonallisuuttasi vain ollaksesi muille mieliksi. Muista pitää lupauksistasi kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Ongelmia saattaa nousta tänään pintaan, jos et ole ollut rehellinen läheisellesi. Viimeistään nyt on hyvä jutella yhteiset asiat halki. Olosi kevenee jakamisen myötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Ota opiksi menneisyyden virheistäsi. Pidä kunnon mietintätauko ennen kuin päätät seuraavan siirtosi. Kiirehtiminen kääntyisi vain sinua vastaan.

SKORPIONI

Pidä silmällä tavaroitasi ja raha-asioitasi. On hyvä hetki laskelmille ja tulevaisuuden suunnitelmille. Turvallisuuteen ja vakauteen kannattaa panostaa.

JOUSIMIES

Pintaan nousee ongelmia, jotka olisi syytä ottaa nopeasti käsittelyyn. Kysy suoria kysymyksiä ja painota asian olevan sinulle tärkeä.

KAURIS

Ihmissuhteisiin on luvassa merkittäviä muutoksia. On hyvä hetki arvokysymysten ja tulevaisuuden pohtimiselle. Mieti, kohtaavatko toiveesi läheisesi suunnitelmien kanssa.

VESIMIES

Pidä yksityisasiat ja työkuviot parhaasi mukaan erillään. Ilmassa on nyt piristävä annos romantiikkaa. Valikoi tarkkaan, miten haluat kuluttaa aikasi.

KALAT

Positiivinen asenne toimii magneetin tavoin. Ihmiset löytävät luoksesi ja viihtyvät seurassasi. On hyvä hetki tutustua porukkaan.

OINAS

Hiljennä tunteesi välillä ja tutki tilannetta järkiperspektiivistä. Nyt olisi parasta kuunnella neuvoja ja tukeutua kokeneemman sanoihin. Hosuminen ei tuo päivään mitään hyvää.

HÄRKÄ

Malta mielesi ja ota asioista selvää ennen uuteen seikkailuun hyppäämistä. Mielihalusi ovat nyt vaarassa sokaista sinut. Hidasta tahtia hieman.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla