Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Älä pyytele anteeksi, jos et ole tehnyt mitään väärin. Uskalla oikean hetken tullen ottaa paikkasi huomion keskipisteenä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Tähtää korkealle. Tarjoa apuasi ystävälle, sillä voimien yhdistäminen on loistava tapa päästä asioissa eteenpäin. Tapaat nyt jatkuvalla syötöllä ihmisiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Välttele tarpeettomia riskejä. Tänään on parasta pelata varman päälle. Paina oppimasi asiat mieleen tulevien yllätysten varalle.

 

NEITSYT

Älä jää vänkäämään negatiivisen ihmisen kanssa. Sinun on parasta säästää hermojasi ja perääntyä, jos huomaat tyypin kiertävän kehää. Ajattele omaa hyvinvointiasi.

 

VAAKA            

Voit itse vaikuttaa monin asioihin tänään. Ota ohjat käsiisi hankalassa tilanteessa. Kieltäydy lähtemästä turhaan draamaan mukaan.

 

SKORPIONI

Pidä rahanmenoa silmällä. Punnitse jokainen ostos erikseen, niin et päädy harhavetoon. Panosta fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiisi.

 

JOUSIMIES

Ympäröi itsesi perheellä ja ystävillä. Joku lähestyy sinua erikoisen ehdotuksen kanssa. Ole tarkkana siitä, mihin lähdet mukaan.

 

KAURIS

Kotona on luvassa muutoksia lupaavaan suuntaan. Ota kaikki uusi avoimin sylin vastaan. Ilmassa on romantiikkaa ja sähköä.

 

VESIMIES

Suunnittele perusteellisesti, mitä olet tekemässä. Olisi paha moka seurata sokeana laumaa. Sinun on etsittävä nyt ahkerasti omaa polkuasi.

 

KALAT

Älä anna kenenkään painostaa sinua. Tee itse oman päätöksesi itsenäisesti. Voit ottaa asioista selvää myös omin päin.

 

OINAS

Hermostumiselle ei nyt ole aikaa. Kohtaat epämieluisan yllätyksen, joka nostattaa tunteet salamana pintaan. Älä dramatisoi tilannetta.

 

HÄRKÄ

Sinulla on konkreettisia asioita hoidettavina tänään. Vähennä haaveilua, kunnes olet saanut hommia eteenpäin. Saat mielenrauhan tuotteliaasta päivästä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla