Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Ystävällisyys ja myötätunto ovat supervoimia, joilla saat ihmeitä aikaan. Joku saattaa käydä tänään hermoillesi. Yritä nähdä tilanne hänen kannaltaan.

HÄRKÄ

On hyvä hetki soitella tuttaville ja kavereille. Kuulumisten vaihtaminen ilahduttaa kaikkia. Keskitä energiasi asioihin, joihin voit itse vaikuttaa.

KAKSONEN

Älä anna periksi painostukselle. Joku saattaa vaatia sinulta nyt liikoja. Ole jämäkkä ja aseta oma hyvinvointisi tärkeysjärjestyksen kärkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Muistisi pelaa hyvin. Jotain olennaista menneisyydestä palaa mieleesi, ja siitä voi olla hyötyä tässä hetkessä. Annos romantiikkaa tuo iloa päivääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Joudut ehkä hoitamaan velvollisuuksia, jotka eivät yleensä ole sinun hommiasi. Järjestelmällisyys on avainsana. Menneisyyden kokemuksistasikin on apua.

NEITSYT

Viime hetken muutos saa sinut epävarmaksi. Vedä henkeä ja pidä rakkaasi ympärilläsi. Pilko isot asiat pienemmiksi etapeiksi, niin sinun on helpompi edetä.

VAAKA

Mielikuvituksesi on paras aseesi tänään. Anna luovan puolesi johdattaa. Yhteen asiaan kerrallaan keskittyminen kannattaa käytännön järjestelyissä.

SKORPIONI

Asenteen hienosäätö tekee ihmeitä. Myös yllättävä tarjous tuo päivääsi mukavaa nostetta. Löydät itsestäsi uusia puolia haastavassa tilanteessa.

JOUSIMIES

Ole tarkkana liikkeellä olevien huhujen kanssa. Luota vain varmasta lähteestä tulevaan tietoon. Pidä yhteyttä ihmisiin, jotka pitävät mielialasi korkealla.

KAURIS

Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä. Tänään on tärkeää tarkistaa faktat ja olla kuulolla. Joku lähipiirissäsi haluaisi purkaa sinulle sydäntään.

VESIMIES

On hyvä hetki kaivaa uudestaan esiin vanha projekti. Luovuutta kysyvä puuhastelu on loistava ohjelmanumero tänään. Anna lapsenmielisen puolesi viedä.

KALAT

Tosiseikkojen hyväksyminen helpottaa oloasi huomattavasti. Suuntaa huomiosi asioihin, joihin voit itse vaikuttaa. Älä vaadi itseltäsi liikoja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla