Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

On aika nostaa rima korkealle. Ota haasteet vastaan pelottomasti, sillä nyt ei ole oikea hetki hidastaa tahtia. Kunnianhimo on vain hyväksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Olet nyt parhaimmillasi taustalla hääriessäsi. Saat paljon hyödyllistä tietoa tarkkailemalla. Muutokset odottavat aivan kulman takana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Hoida hommasi vähin äänin ja nostamatta numeroa pieleen menneestä pikkujutusta. Ole avoin ehdotuksille tyrmäämättä mitään suoralta kädeltä.

 

RAPU

Sinulla on suunnitelma, joka vaatii vielä hieman hiomista. Saat apua yllättävältä taholta. On aika kokeilla ideaasi käytännössä.

 

LEIJONA

Älä haali itsellesi liikaa tekemistä kerralla. Väsyminen kostautuu nopeasti, etkä saa kovin kummallista jälkeä aikaan. Pidä huolta itsestäsi.

 

NEITSYT

Älä anna kenenkään pelata tunteillasi. Ota etäisyyttä manipulointiin taipuvaiseen tyyppiin. Suora puhe auttaa kaaoksen hallitsemisessa.

 

VAAKA            

Lähde oppimaan uutta ja tapaamaan ihmisiä. Päivä antaa siihen lukuisia mahdollisuuksia. On aika taipua kompromissiin mutkikkaan asian suhteen.

 

SKORPIONI

Anna luovan puolesi viedä. Sinun on käytettävä mielikuvitustasi, jotta onnistuisit erottumaan porukasta. Kova työ palkitaan tänään.

 

JOUSIMIES

Viehätysvoimasi avaa tänään ovia. Älä johda ketään tarkoituksella harhaan, vaikka vetäisitkin porukkaa nyt tehokkaasti puoleesi. Ota kaikkien tunteet huomioon.

 

KAURIS

Älä jätä ideoitasi puolitiehen. On aika kääriä hihat ja kokeilla, miten teoriasi toimii käytännössä. Pidä pää kylmänä takaiskujen osuessa kohdalle.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, mikä on realistista ja mikä taas liian kaukaa haettua. Älä ujostele, jos avun tarve iskee. Käänny hyvän tyypin puoleen ja ehdota vaihtokauppaa.

 

KALAT

Keräät katseita tänään kaikkialla, minne menet. Ajatuksesi herättävät kiinnostusta, eikä porukan innostaminen tuota sinulle vaikeuksia. Älä anna tyhjiä lupauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla