Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Tarkastele vaihtoehtojasi. Nyt on aika olla realisti ja pohtia, mikä on parhaaksi sekä itsellesi että lähipiirillesi. Saat hyvän vinkin yllättävältä taholta.

OINAS

Pieni irtiotto olisi paikallaan. Ole avoin ehdotuksille, sillä niiden joukossa on jotain harvinaisen kiinnostavaa. Mielikuvitus vie sinut oikealle polulle tänään.

HÄRKÄ

Luota luovaan puoleesi, joka näyttää sinulle tietä. Nosta äänesi kuuluviin ja lähde liikkeelle myös siinä tapauksessa, että tuleva on vielä hämärän peitossa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Mieti kaikessa rauhassa, mihin haluat suunnata seuraavaksi. On hyvä hetki istua alas ystävien kanssa ja vaihtaa kuulumisia. Tuoreita ideoita alkaa syntyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Anna menneiden unohtua. Niissä roikkuminen ei tee sinulle hyvää millään muotoa. Älä nosta haloota pikkuasiasta, vaan keskity siihen, mitä olet tekemässä.

LEIJONA

Moni asia riippuu tänään vain itsestäsi. Säädä asenteesi kohdilleen ja suuntaa kohti uusia haasteita. Uskalla vaatia itseltäsi enemmän.

NEITSYT

Tulevaisuus on täynnä jännittäviä käänteitä. Älä anna tylsän hetken hämätä. Pinnistele hankalan vaiheen läpi, sillä parempaa on luvassa.

VAAKA

Etene asioissa varoen. Erityisesti rahan kanssa kannattaa olla tarkkana ja keskittyä yhteen etappiin kerrallaan. Pysyttele kaukana riskialttiista hankkeista.

SKORPIONI

Ota ohjat omiin käsiisi. Olet nyt juuri oikea ihminen avaamaan keskusteluja ja nostamaan asioita esiin. Päivä tarjoaa sinulle uusia kokemuksia.

JOUSIMIES

Satsaa enemmän aikaa omiin projekteihisi. Joskus on ok kieltäytyä auttamasta muita, jos resurssisi uhkaavat loppua kesken. Älä pode huonoa omaatuntoa itseesi keskittymisestä.

KAURIS

Kuuntele saamiasi ehdotuksia. Voit seuloa niistä parhaat päältä. Kaikki sujuu helpommin, jos tiedät tarkkaan, mitä haluat tulevalta.

VESIMIES

On hyvä päivä käytännön kysymysten ratkomiselle. Varmista, että paperiasiat ovat kunnossa. Menneisiin palaaminen tekee hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla