Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

On aika kokeilla jotain uutta. Seuraa vaistoasi polulle, jolle moni ei välttämättä lähtisi. Kokeile ja erehdy kaikessa rauhassa ilman turhaa itsekritiikkiä.

KALAT

Älä jätä mitään pelkän onnen varaan. Tänään sinun kannattaa pitää langat tiukasti käsissäsi. Ilmassa on romantiikkaa ja jännitystä.

OINAS

Juttele tulevaisuudesta rakkaan ihmisen kanssa. Kyseessä voivat olla yhteiset suunnitelmanne, jotka vaativat nyt päivittämistä tilanteen tasalle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Olet tänään parhaimmillasi johtavassa roolissa. Sinulla on sanottavaa, josta muutkin voivat hyötyä. Muista kuunteleminen ja diplomaattinen asenne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Päivä vaatii kykyä hiljentyä kuuntelemaan. Olet ehkä neuvottelemassa töihin liittyvästä seikasta tai käymässä kiperän ihmissuhdekysymyksen kimppuun. Ole kärsivällinen.

RAPU

Muista pitää huolta omasta jaksamisestasi. Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kaivataan eniten. Päivä tuo mukanaan yllätyksen ihmissuhderintamalle.

LEIJONA

Ole tarkkana lupauksissa. Nyt on parempi pidättäytyä lyömästä asioita lukkoon, jos et ole varma sitoutumisestasi. Rehellisyys on paras valttisi.

NEITSYT

Tarkastele vaihtoehtojasi ja lähde liikkeelle vasta sitten, kun olet varma asiastasi. Jos menneisyydessä saamasi neuvo tai varoitus nousee mieleesi uudestaan, on siihen syynsä.

VAAKA

Tänään on tärkeintä, että teet päätöksen, jonka takana voit seistä. Jos uskot itseesi, olet jo pitkällä. Anna kommentoijien puhua keskenään.

SKORPIONI

Joku antaa sinulle palautetta, joka haiskahtaa alusta lähtien. Ole kriittinen sitä seuloessasi. Häntä ajavat luultavasti kyseenalaiset motiivit.

JOUSIMIES

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Pidä korvat höröllään, sillä tilanteet muuttuvat tänään nopeasti. Valppaus voi viedä sinut askeleen edelle muita.

KAURIS

Tee jotain konkreettista tärkeän asian puolesta. Auttaminen on päivän sana. Nyt ei ole aika jäädä sivuun odottelemaan, että muut toimisivat puolestasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla