Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

On aika koetella rajojasi. Tänään on hyvä päivä haastaa itsesi ja pyrkiä pidemmälle. Saat kannustusta yllättävältä taholta.

NEITSYT

Tunteet nousevat nopeasti pintaan tänään. Kunnioita jokaisen mielipiteitä ja kanavoi ylimääräinen energiasi johonkin kehittävään. Hyvä ystävä pyytää apuasi.

VAAKA

Älä sekaannu turhan innokkaasti asioihin, jotka eivät kuulu sinulle. Tarjoa neuvoa pyydettäessä, mutta anna jokaisen hoitaa omat asiansa. Et voi hallita nyt kaikkea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

On aika hidastaa ja keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Päivä tarjoaa sinulle arvokasta opittavaa, josta on hyötyä lähitulevaisuudessa. Pidä korvat auki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Kyseenalaista reippaasti tarina, joka vaikuttaa epäilyttävältä. Kysy lisää, kunnes kaikki on selvää. Terve epäluuloisuus voi säästää sinut paljolta.

KAURIS

On aika hienosäätää suunnitelmiasi. Saat hyviä vinkkejä kaverilta, jolla on samankaltaisia kokemuksia kuin sinulla. Ole avoin uusille asioille.

VESIMIES

Pidä hyvää huolta omaisuudestasi ja salasanoistasi. Joku saattaa sekoittaa päätäsi nyt vahvoilla mielipiteillään. Kaikki ei ehkä ole aivan sitä, miltä näyttää.

KALAT

Etsi avoimin mielin toisenlaisia ratkaisuja. Luota vaistoosi tehdessäsi päätöksiä etenkin ihmissuhdekysymyksissä. Päivä on täynnä yllätyksiä.

OINAS

Keskity siihen, mitä olet tekemässä. Ota suosiolla etäisyyttä keskusteluun, joka haiskahtaa draamalta jo kauas. Onni on tänään puolellasi.

HÄRKÄ

Seuraa vaistoasi ja innostu uusista asioista. Tutustut tänään ehkä ihmiseen, jonka kanssa sinulla synkkaa heti, tai vietät aikaa inspiroivassa ympäristössä.

KAKSONEN

Ole realisti päätöksiä tehdessäsi. Hetken innostus ei ehkä anna sinulle tarpeeksi polttoainetta pidemmälle jatkaaksesi. Tarkista, ovatko motiivisi kohdillaan.

RAPU

Vietä aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joiden seurassa olosi on kotoisa. Juttutuokio hyvän ystävän tai perheenjäsenen kanssa antaa sinulle uutta perspektiiviä ja tuoreen idean.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla